2000 TL'ye F/P klavye önerisi

Clermont

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Henüz bilgisayarımı alamamış olsam da monitör alarak bir başlangıç yaptım. Şimdi monitörüm ile kullanabileceğim güzel bir klavye ihtiyacım var.

Daha önceden mekanik klavye kullanmadım, hep dizüstü bilgisayar üzerinde zaman geçirdim.

Önerdiğiniz, bilek desteği olan klavyeler var mıdır? Fiyat önemli değil, güncel piyasayı da bilmiyorum. 500-1000-2000 TL civarları desem uygun olur sanırım. Önerdiğiniz modelleri herhangi bir mağazada bulabilsem çok iyi olur, denemeden almak istemem doğrusu. Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam. Bu tarz bilek destekli bir model yerine, bilek desteği kendi gövdesine dahil ve sert olan bir model önerebilir misiniz?

Teşekkür ederim hocam. Bu tarz bilek destekli bir model yerine, bilek desteği kendi gövdesine dahil ve sert olan bir model önerebilir misiniz?
Hocam bilek desteği mıknatısla tutunuyor zaten. Çıkarılabilir olması avantajdır. Benim bildiğim bilek destekli klavyelerin %99'u da böyledir. Bu klavyeyi kaçırmayın Cherry MX Red Switchler, ses tekerleği, kaliteli kasa, bilek desteği.

Hocam bilek desteği mıknatısla tutunuyor zaten. Çıkarılabilir olması avantajdır. Benim bildiğim bilek destekli klavyelerin %99'u da böyledir. Bu klavyeyi kaçırmayın Cherry MX Red Switchler, ses tekerleği, kaliteli kasa, bilek desteği.

Arka ayakları da açtığımda bilek desteğinin de yükselip eğim almasını istiyorum. İşte birkaç klavye kullandım, bilek desteği olmayan veya mıknatıslı olanlardan istediğim rahatlığı alamadım.

Önerisi olan var mı arkadaşlar? Sert bilek desteği benim için çok önemli.

HP Pavilion 800 almaya karar verdim, sizce mantıklı olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı