Excaliberpc.com güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Rauxer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 124

Rauxer

Kilopat
Bir önceki konumda 14" RTX laptop modelleri hakkında öneri ve nereden alacağım hakkında bilgi istemiştim.
Kafamda modelleri netleştirdim. ASUS TUF A14 veya Zephyrus G14 modelini alacağım. Bu modeller Türkiye'de yok ya da absürt pahalı. Laptopları excaliberpc'den almayı düşünüyorum. Bu site güvenilir midir, ABD merkezli bir firma bu yüzden uluslararası gönderimi var mıdır, balkanlara (Makedonya) sipariş verebilir miyim ve ödemeyi neyle yapabilirim? Bunlar haricinde farklı model veya site önerisi varsa oradan da alabilirim. Sitenin sıkça sorulan sorular kısmı var ama aklımdaki karışıklıkları gidermedi onu da buraya bırakıyorum:
ASUS TUF A14:
Zephryus G14:
(İki tane alacağım ve Makedonya'ya sipariş vereceğim.)

Site güvenilir duruyor. Makedonya'da yaşıyorsunuz sanırım.

4060 laptoplar şu anda alınmaz. Zephyrus G14 fena durmuyor ama soğutma performansı çok iyi olmayabilir 14'' olduğundan ötürü.

Özelleştirme kısmından 50 Dolar verip RAM'leri 32 GB yapmak mantıklı olacaktır.

32 GB RAM yapılınca 1450 Dolara geliyor. 5070 versiyonu için geçerli her ikisi de daha altı olmaz bu paraya zaten.

Son düzenleme:
Attığınız model güzel ancak 16'' baya büyük gelir. Bu yüzden 14'' bakıyorum. Soğutma performansı çok önemli değil çünkü oyun kısmında AAA veya hikayeli oyunlar değil de indie ve Valorant tarzı oyunlar oynanacak ondan sıkıntı olmaz. Parasına göre daha performanssız laptop alıyorum farkındayım ama hafiflik ve küçüklük önemli. Bu yüzden 1100 dolarlık 4060'lı TUF'u veya 1550 dolarlık 5060'lı Zephryus'u alacağım. Aradaki 400 dolarlık farkı vermeye değer mi?

Şuanda aktif olarak Huawei Matebook D14 2020 modelini kullanıyorum. Boyutundan ve hafifliğinden çok memnunum ondan yine 14'' üzerinden devam etmek istiyorum. Biraz da alışkanlık oldu tabii. Bu yüzden 14'' hariç diğer modellere hiç bakmadım bile. Macbook M4 Air/Pro veya TUF/Zephryus almayı düşünüyorum o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı