Hayatimda kullandigim en igrenc mouse'tu Basilisk. O kanat gibi cikintisi inanilmaz zorlastiriyor mouse'u tutmayi. V3'unde gelisme oldu mu bilemem ama ben ilk versiyonunu almistim tugla gibi agir bir mousedu ayrica.![]()
Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Mouse
Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Mouse RZ01-04870100-R3G1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hayatimda kullandigim en igrenc Mouse'tu Basilisk. O kanat gibi cikintisi inanilmaz zorlastiriyor fareyi tutmayi. V3'unde gelisme oldu mu bilemem ama ben ilk versiyonunu almistim tugla gibi agir bir mousedu ayrica.
Benim için söz konusuydu. Tavsiyeler kadar yorumlar da öznel.Fareyi tutmayı zorlaştırıyor gibi bir durum söz konusu değil. Senin tutuş şekline uymamıştır, herkesin tutuşu bir değil. Ağırlık tercih meselesidir, bir şey diyemem.
Rival 5 - DeathAdder V2 - kullandım tavsiye ederim.
Palm grip kullanıyorum Sensei'den kullanıyordum fakat scrolu bozuldu. Ben de yenisini alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.