2000 TL'ye G PRO X Superlight 1 alınır mı?

• Konuyu başlatan mqli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 308
Bütçe
1000-2000

mqli

Centipat
Daha fazla  
Sarı sitede 2 Bin TL'ye G PRO Superlight var. Ürünün Açıklaması şu şekilde:

Şu an üzerinde modlanmış PCB vardır, Huano Blue Shell Pink Dot + Kailh Encoder + Tiger Ice V2 Dot skatez mevcuttur. Skatezleri ilan fotoğraflarını çekerken yeniledim, sıfırdır. Kendi orijinal PCB'si (orijinal switchleri ve encoderı ile birlikte) sorunsuz bir şekilde kenarda durmaktadır. Üründe herhangi bir sorun yoktur.

Sizce alınır mı? ( Alınmaz ise 1k-2K arası bütçem var. )

2k'ya ikinci el mouse mi alıyorsun? vxe mad r alabilirsin. 2300 tl ama son teknoloji 8000hz 3395 sensor sen bilirsin ama ben hayatta 2k veripte ikinci el fare almam. Skatezlere zarar verdi mi? cam mouse üstünde mi kullandı? pc başında belki de yemek yedi yağlı yağlı mouse'yi tuttu :D ben ikinci el model o almıştım. delikli mouse bilirsin :D bi açtım içinde ekmek kırıntıları, çikolata parçaçıkları felan var sanki yemek sipariş etmişim gibi oldu. o günden sonra asla ikinci el alışveriş yapmam :D

2K'ya ikinci el mouse mi alıyorsun? VXE mad r alabilirsin. 2300 TL ama son teknoloji 8000Hz 3395 sensor sen bilirsin ama ben hayatta 2K verip de ikinci el fare almam. Skatezlere zarar verdi mi? Cam mouse üstünde mi kullandı? PC başında belki de yemek yedi yağlı yağlı fareyi tuttu :D ben ikinci el model o almıştım. Delikli mousebilirsin :D bir açtım içinde ekmek kırıntıları, çikolata parçaçıkları falan var sanki yemek sipariş etmişim gibi oldu. O günden sonra asla ikinci el alışveriş yapmam :D

Hocam biraz bütçeyi aşıyor ancak sizce değer mi?

Biraz daha koyup en azindan (garantili) bir Superlight almak daha mantikli.

İnternette 4 bin TL görünüyor hocam o da çok pahalı.

Biraz daha koymaktan kastım, illa ki 2200-300-400 bandına (garantili) bulunabilir. Sifir zaten hayatta alinmaz. Sifir bif model istiyorsan biraz daha verip MAD R alman en mantıklısı.

2K'ya ikinci el mouse mi alıyorsun? VXE mad r alabilirsin. 2300 TL ama son teknoloji 8000Hz 3395 sensor sen bilirsin ama ben hayatta 2K verip de ikinci el fare almam. Skatezlere zarar verdi mi? Cam mouse üstünde mi kullandı? PC başında belki de yemek yedi yağlı yağlı fareyi tuttu :D ben ikinci el model o almıştım. Delikli mousebilirsin :D bir açtım içinde ekmek kırıntıları, çikolata parçaçıkları falan var sanki yemek sipariş etmişim gibi oldu. O günden sonra asla ikinci el alışveriş yapmam :D

Hocam onun bataryası 8K Hz'e göre az diyorlar. Farklı bir alternatif var mıdır yoksa batarya az olsa bile değer mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı