Samsung Odyssey G3 alınır mı ?

• Konuyu başlatan Ryze0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 101
Bütçe
4500

Ryze0

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung odyssay g3
Herkese iyi akşamlar. Bugün bilgisayar aldım ve monitör bakıyorum. 4500 TL gibi bir bütçem var. İndirimde olarak Samsung Odyssey G3 180 Hz 1 ms monitör dikkatimi çekti ama forumlarda VA panel olduğu için ghosting var demişler. Benim bundan önceki monitörüm Fazeon'un 165 Hz 5 ms'lik bir monitörüydü ve ghosting ya da gecikme hissetmedim. Sizce beni rahatsız eder mi alsam, ya da bu bütçeye daha iyisini önerebilir misiniz?
https://www.hepsiburada.com/samsung...302euxuf-p-HBCV00006VEYG7?magaza=Hepsiburada&

Son düzenleyen: Moderatör:
G3 sıkıntılı bir model kronik sorunları var diye biliyorum AOC 24G42E modeline bakabilirsin.

Namı değer Samsung Odyssey Ghosting 3 oyuncu monitörü. Pivot'u harici pek işe yaramaz. Tavsiyem ürünü almayın aldırmayın.

Herkese iyi akşamlar. Bugün bilgisayar aldım ve monitör bakıyorum. 4500 TL gibi bir bütçem var. İndirimde olarak Samsung Odyssey G3 180 Hz 1 ms monitör dikkatimi çekti ama forumlarda VA panel olduğu için ghosting var demişler. Benim bundan önceki monitörüm Fazeon'un 165 Hz 5 Ms'lik bir monitörüydü ve ghosting ya da gecikme hissetmedim. Sizce beni rahatsız eder mi alsam, ya da bu bütçeye daha iyisini önerebilir misiniz?
https://www.hepsiburada.com/samsung...302euxuf-p-HBCV00006VEYG7?magaza=Hepsiburada&

Eski montirötünüzde sıkıntı yoksa bence almayın sattıysanız hocamın attığını tavsiye ederim

Namı değer Samsung Odyssey ghosting 3 oyuncu monitörü. Pivot'u harici pek işe yaramaz. Tavsiyem ürünü almayın aldırmayın.

Almıştım bu konuyu açtıktan sonra hemen iptal ettim siparişimi ama alacak monitör bulamıyorum şimdi de AOC'nin tasarımını hiç beğenmedim.

Eski montirötünüzde sıkıntı yoksa bence almayın sattıysanız hocamın attığını tavsiye ederim
Sattım

Almıştım bu konuyu açtıktan sonra hemen iptal ettim siparişimi ama alacak monitör bulamıyorum şimdi de AOC'nin tasarımını hiç beğenmedim.

Hocam AOC daha iyi olduğu için demiyorum vallahi tasarımıda daha iyi :D

Sattım
Tasarım için bu bütçede performanstan vazgeçilmez diye düşünüyorum.

Sattım
Odyssey G3'ün tasarımı güzeldir zira G4'e ve G5'e göre çokta farklı sayılmaz tasarım olarak. Ama panel kalitesi zıt yani ters orantı.

Sattım
VA paneller ile yüksek hz vermek daha kolaydır maliyeti daha azdır o yüzden yüksek hz VA gördüğünde kaç. Çoğu bu bütçede ghost babası. Samsung'un o monitörünün bu yüzden tasarımı güzel içindeki panel iyi olsa 7 8K'ya alırdın 180HZ monitörü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı