Daha fazla
Dün Bayonetta oynarken replika Xbox 360 kolum bozuldu. Hala düşünüyorum, acaba 300'e kablosu elektrik bandıyla sarılmış bir kol almaktansa sıfırını 400'e niye almadım diye. Her neyse, yine de biraz lehim ve çaba ile yeniden çalıştırabildim.
Fakat güzel bir gamepad almanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Bütçem 2000 TL. Bu fiyat bandına birkaç kontrolcü buldum, lakin hangisi daha iyidir emin değilim.
- 8BitDo Ultimate 2C (sahibinden'de sıfır olarak satanlar var, ya da aynı fiyata sanırsam AliExpress üzerinden kendim de alabiliyorum)
- GameSir T4 Cyclone Pro.
- Xbox 9. Nesil gamepad.
-İkinci elden 8BitDo Pro 2 Hall Effect Kablosuz.
-Kablolu GameSir G7 SE (ne kadar iyi olduğundan emin değilim, onun için onu da belirteyim dedim)
Başka bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz. Teşekkürler, iyi günler.
Fakat güzel bir gamepad almanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Bütçem 2000 TL. Bu fiyat bandına birkaç kontrolcü buldum, lakin hangisi daha iyidir emin değilim.
- 8BitDo Ultimate 2C (sahibinden'de sıfır olarak satanlar var, ya da aynı fiyata sanırsam AliExpress üzerinden kendim de alabiliyorum)
- GameSir T4 Cyclone Pro.
- Xbox 9. Nesil gamepad.
-İkinci elden 8BitDo Pro 2 Hall Effect Kablosuz.
-Kablolu GameSir G7 SE (ne kadar iyi olduğundan emin değilim, onun için onu da belirteyim dedim)
Başka bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz. Teşekkürler, iyi günler.