2000 TL'ye Gaming mouse önerisi

Asıl komedi bütçenin 600 lira üzerine çıkıp; hala 3395, Realtek ve mekanik switch olan bir ürünün savunulması. 300 lira farkla 3950, 52840 ve optic switch kullanan RAWM modelleri varken gülünç duruyor.
RAWM modellerinde, özellikle ES21 Pro modelinde, ilk çıktığında pre ve post travel sorunları vardı, eğer düzeltildiyse alınabilir tabii.

3395 ile 3950 arasında sadece verimlilik farkı var bu arada, performans olarak hissetmek imkansız.

RAWM modellerinde, özellikle ES21 Pro modelinde, pre ve post travel sorunları vardı, eğer düzeltildiyse alınabilir tabii.

A5 Ultra’da da otomatik şekilde polling rate düşürme sorunu var. Hala stabil değil, MCHOSE tarafına mail atılarak uyumlu driver alınması gerekiyor.

RAWM modellerinde değil sadece ES21 Pro da dediğiniz durum var. Abarttığınız kadar da bir sorun kesinlikle yok. Dikkatli şekilde bakılmadığı sürece fark edilmesi çok zor.

Hissedemeyeceğim bir click boşluğunu sürekli hissedeceğim polling rate hatasına tercih ederim doğrusu.

A5 Ultra’da da otomatik şekilde polling rate düşürme sorunu var. Hala stabil değil, MCHOSE tarafına mail atılarak uyumlu driver alınması gerekiyor.

RAWM modellerinde değil sadece ES21 Pro da dediğiniz durum var. Abarttığınız kadar da bir sorun kesinlikle yok. Dikkatli şekilde bakılmadığı sürece fark edilmesi çok zor.

Hissedemeyeceğim bir click boşluğunu sürekli hissedeceğim polling rate hatasına tercih ederim doğrusu.
Adı üstünde, birisi yazılımsal, birisi donanımsal bir sorun, MCHOSE tarafının kullanıcıyı pişman etmeyeceğine eminim, dediğiniz gibi bir sorun varsa hızlı bir şekilde bir dönüş yaparlar.

Rawm modellerinde, özellikle ES21 Pro modelinde, ilk çıktığında pre ve post travel sorunları vardı, eğer düzeltildiyse alınabilir tabii.

3395 ile 3950 arasında sadece verimlilik farkı var bu arada, performans olarak hissetmek imkansız.

Yalan olmasın SH01 modelinde hayvan gibi pre travel gördüm.

Hepsinde öyle mi bilmiyorum gördüğüm bir modelde gördüm.

Kendim SH01 denemediğim için net bir yorum yapmam mümkün değil ama incelemelerde genelde övülen kısmı aslında ürünün. Mekanik olmasına rağmen switch kalitesi ve hissiyatının yüksek olduğunu, minimal düzeyde pre ve post travel görüldüğünü söylemişler. Dediğin gibi o batch problemli olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı