2000 TL'ye GTX 1050 Ti alınır mı?

Siz öncelikle PSU işini halledin en az 8 pin 6+2 bir PSU şart.

1735719316324.png

PSU da şöyle bir şey var sadece ne olduğunu bilmiyorum.

Güzelde yine 6 pin istiyor, sizin PSU da çıkış yok demissiniz. Güç girissiz modelleri bulmak lazım.

Evet güzeldi 2000 TL'ye indirmiştim pazarlıkla.

Hocam o kartların neyi var da önermiyorsunuz? Kaynak falan belirtebilir misiniz? Bilmediğim için soruyorum.

Siyah kırmızılı olan mining kartı P106-100, tek fanlı ASUS modelini başarılı bulmuyorum, manli yi ise satması zor.

Güzelde yine 6 pin istiyor, sizin PSU da çıkış yok demissiniz. Güç girissiz modelleri bulmak lazım.
Benim güç kaynağımda 6 pin güç girişi var. RX 470'i 6 pin to 8 pin dönüştürücü ile kullanıyorum. Arkadaşta kullanamaz mı?

Arkadaşa Molex to 6-8 pin çevirici lazım, açıkçası ben bulaşmam sonradan sorun yaşayanlar oluyor.
Arkadaşta 6 pin yokmuş. Tekrar baktım. Molex dönüştürücüler de pek sağlıklı olmuyor. Bazı üreticiler çok kalitesiz yapıyor kabloları. Yanmaya meyilli.

Kral tamam ben ayın 15 ine full PC'yi yenileyeceğim, sağ olun yardımlarınız için.

Dostum ben Kahramanmaraş da yaşıyorum şu an kullandığım ekran kartı GTX 1050 Ti anlaşırsak satalım mailden bana yaz konuşalım mustafasametacik46@gmail.com

Dostum ben Kahramanmaraş da yaşıyorum şu an kullandığım ekran kartı GTX 1050 Ti anlaşırsak satalım mailden bana yaz konuşalım mustafasametacik46@gmail.com

Son yazdığımı görmediniz galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı