2000 Tl'ye GTX 760 ve i5 4460 Sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk önce kasa yok gördüğüm kadarıyla Zalman Z3 almanı öneririm. Sonra Everest güç kaynağını çıkar. Ekran kartını R9 285 yap bütçeyi biraz daha arttırırsan işlemciyi İ5 4590 al para artarsa Ssd eklersiniz.

Arkdaşların yorumuyla değiştirdim bi kaç parçayı ama 2.5 3 e doğru gitti o kadarını karşılayabileceğimden emin değilim , bakalım

Bu sisteme bak derim.

2000intel.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel bir sistem oldu almanı tavsiye ederim. Bütçen varsa SSD eklenebilir veya anakartta ileriye dönük bi iyileştirme yapılabilir sana kalmış.

2100tl.png

Sistem çok güzel ve dengeli olmuş. Bir SSD de eklersen yaklaşık 200 TL gibi bir fiyata 2500 TL 'yi görmeden iyi bir sistem elde etmiş olursun. Lebeta'nın da dediği gibi H97 kodlu bir anakart tercih ederek daha güncel bir seçim yapabilirsin. İleride upgrade için daha rahat edersin. Bu da yaklaşık olarak 150-200 TL seviyesinde fark getirir. Kısaca eklemelerle tam 2500 TL diyebiliriz sisteme. Sonuçta her gün almıyorsun dğil mi ;)

@lebeta07 Parçalardan çok kısmışsınız. Bütçe arttırılabiliyorsa aşağıdaki sistemi alabilirsiniz.Eki Görüntüle 90591
  • Güç kaynağını yanlış koymuşum kusura bakmayın onun yerine Zalman 600-LX tercih edin.
Çok kısmışsın dediğin adam senden 600 TL ucuza toplamış sistemi SSD ve anakartı H97 eklese bile senden ucuz.

Biz burada öneri yapıyoruz öneri kapıştırmıyoruz ama siz istediniz avantajlarını yazayım.
  • Daha kaliteli kasa. Hava sirkülasyonu ve malzeme kalitesi daha iyi.
  • Daha kaliteli anakart ve ses desteği.
  • Dual Channel RAM daha performanslıdır. Rklediği RAM zaten Low Profile.
  • R9 380 GTX 960'dan daha performanslıdır.
  • SSD koymamış ben ekledim.
  • Anakart Broadwell işlemcileri destekleyecek.
Öneri kapıştırmıyoruz burada ikimizinde topladığı site aynı zaten. Bu arada size ne oluyor anlamış değilim, polemiğe girmek istemiyorum iyi günler.

Bu forumda ki herkeste; ben daha iyi biliyorum! ben yazıcam! benim bildiğim doğru! laf sokmalıyım! vb. cabalarını gerçekten anlamıyorum sadece üzülüyorum. Arkadaşın dediği gibi yorum kapıştırmıyoruz.. Güzel sistem tavsiyeleri var, yapmaya gerek duymadım. Şimdiden hayırlı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı