lebeta07 Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 70 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2015 #21 O değilde 7-8 ay önceki konu nerelere gelmiş. konu sahibi 6-7 aydır ortalıklarda gözükmemiş, biz burda konuyu güncelleyip güncelleyip duruyoruz.. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2015
O değilde 7-8 ay önceki konu nerelere gelmiş. konu sahibi 6-7 aydır ortalıklarda gözükmemiş, biz burda konuyu güncelleyip güncelleyip duruyoruz..
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2015 #22 HAHAHAHAHAHA ibretlik tespit Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2015
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 25 Temmuz 2015 #23 Hala sistem kapıştırmaya çalışıyorsunuz. Herşey dahil toplanabilecek en dengeli sistemlerden birini topladım konuyu uzatmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2015
Hala sistem kapıştırmaya çalışıyorsunuz. Herşey dahil toplanabilecek en dengeli sistemlerden birini topladım konuyu uzatmayın.
lebeta07 Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 70 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2015 #24 aroundtheoutside dedi: Hala sistem kapıştırmaya çalışıyorsunuz. Herşey dahil toplanabilecek en dengeli sistemlerden birini topladım konuyu uzatmayın. Genişletmek için tıkla... Konuyu uzatmak gibi bir niyetim yok ama konu başlığında yazan bütçeyi çok aşırı zorladığınız için dedim yoksa sisteminiz gayet güzel ve başarılı. Neyse daha fazla konuyu güncellemeyelim.
aroundtheoutside dedi: Hala sistem kapıştırmaya çalışıyorsunuz. Herşey dahil toplanabilecek en dengeli sistemlerden birini topladım konuyu uzatmayın. Genişletmek için tıkla... Konuyu uzatmak gibi bir niyetim yok ama konu başlığında yazan bütçeyi çok aşırı zorladığınız için dedim yoksa sisteminiz gayet güzel ve başarılı. Neyse daha fazla konuyu güncellemeyelim.