Merhaba, en yakın zamanda böyle bir sistem toplayacağım. Önerilerinize ihtiyacım var 2000 TL'ye başka bir sistem tavsiye edebilirsiniz. İnventus dan bu parçaları montajlı bir şekilde alacağım. İnventusun montaj işlemlerinden memnun musunuz ?
HDD 500 yeterli, Steam ve Origin arşivi geniş olan bir insanım ben bile 400 GB dolu kullanıyorum. Kısacası oyun kurulum dosyalarını ve dizi-film depolaması yapmıyorsanız, 500 GB her türlü yeter. Hemde daha çok performans alırsınız, RAM'lerde CL8. Vatan'dan almanızı da tavsiye ederim, sonuçta kurumsal firma ve çoğu yerde bayiisi var. Bir sıkıntı çıktığında elinizle götürürsünüz. Anakart'tan kıstım fakat chipset'ten kısmadım. Sonuçta bir sürü SATA kablosuna ihtiyacınız büyük ihtimalle olmayacak, çıkışlarıda ekran kartından alacaksınız.
Gecikme değerinin 8 olması. 1600 Megahertz bellekler standart CL9 yada 10 olur. Düşük olması daha iyi, online oyunlardaki ping değeri gibi düşünebilirsiniz. Yada adına baksanız anlarsınız zaten, gecikme değeri yani ne kadar düşükse gecikme o kadar az olur ve iyi olur.