2000 TL'ye ileriye dönük güncel sistem önerisi

KeremSamet

Centipat
Arkadaşlar 2. el de olur bazı parçalar 0'da alabılırım, benım için fark etmez 144Hz monitör kullanacağım sistemde başlangıçta ekran kartını yükseltene kadar sadece LOL falan oynayacağım önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
300 TL daha artabiliyorsa bunu öneririm.

Screenshot_20191003-130210.png

300 TL daha artabiliyorsa bunu öneririm.

Eki Görüntüle 444282
Bunu önermem. Bunun yerine ;
Ryzen 5 1600:

Gigabyte B450M S2H: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

8 GB Corsair 3000 MHZ:

240GB SSD:

1420 TL

Yanına bir de PSU+ kasa ekle tamam. İleride GTX 1070 dahi takabilirsin.

Bunu önermem. Bunun yerine ;
Ryzen 5 1600:

Gigabyte B450M S2H: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

8 GB Corsair 3000 MHZ:

240GB SSD:

1420 TL

Yanına bir de PSU+ kasa ekle tamam. İleride GTX 1070 dahi takabilirsin.
Adam sistemi nasıl kullanacak peki bunu hiç düşündün mü? Ryzen 5 1600 içinde grafik kartı yok. Ekran kartı alana kadar bilgisayar kullanmayacak mı? Biraz düşünerek yorum yapın.

@AreYouOkey o sistem ile arkadaş nasıl görüntü alacak ?
Önerim:
pc.png

NOT: Ekran kartı olarak idarelik GTX750Ti veya RX460 bulabilirsin ikinci el olarak. APU toplamanı önermiyorum çünkü APU sadece günü kurtaracaktır. R5 1600'e ileride RTX2060 bile takabilirsin. Kasayı idarelik koydum eğer istersen kendin bir kasa bulabilirsin ancak dikkat et en az 400-500W bulunduran kaliteli ve hava akışı iyi bir kasa bulmaya çalış.

Son düzenleme:
Daha düşük işlemci gücü yerine ben sistemi alır ekran kartını beklerdim. Veya idareten 300 400 e 2. El bir ekran kartı alınabilir. Senden fazla düşünüyorum.
Adam sistemi nasıl kullanacak peki bunu hiç düşündün mü? Ryzen 5 1600 içinde grafik kartı yok. Ekran kartı alana kadar bilgisayar kullanmayacak mı? Biraz düşünerek yorum yapın.
@AreYouOkey o sistem ile arkadaş nasıl görüntü alacak ?
Önerim:
Eki Görüntüle 444286

NOT: Ekran kartı olarak idarelik GTX750Ti veya RX460 bulabilirsin ikinci el olarak. APU toplamanı önermiyorum çünkü APU sadece günü kurtaracaktır. R5 1600'e ileride RTX2060 bile takabilirsin. Kasayı idarelik koydum eğer istersen kendin bir kasa bulabilirsin ancak dikkat et en az 400-500W bulunduran kaliteli ve hava akışı iyi bir kasa bulmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı