Nitro 16 laptopta CS ve FiveM oynarken aniden FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Makina75

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
4070 140 watt
İşlemci
ryzen 7 7840hs
Merhaba herkese iyi sosyaller arkadaşlar son 1 aydır kafayı yemek üzereyim Acer Gaming laptop kullanıyorum. Nitro 16 RTX 4070 140 Watt var, R7 7840HS işlemcim var. Cogu oyunda olmuyor ama genelde FiveM oynarken 130 FPS'den bir anda 3 FPS düşüp oyun donuyor ama bu işlem sürekli oluyor. Siz sormadan söyleyeyim, girdigim bütün sunucularda böyle maalesef. Arada CS giriyorum CS'de de aynı problem, FPS düşüşleri yaşıyorum ama en çok FiveM'de oluyor. Sürekli adım atamıyorum ya, bunu nasıl çözebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sürücüler güncel mi? Eğer hepsi normalse oyun açıkken sıcaklık değerlerini kontrol eder misin?

Selamlar kusura bakamyın çok yogundum göremedim mesajları. Daha yeni bir Cinebench testi yaptım işlemci 96 derecelere geldi Max çogunlukla 92 ila 94 arası gitti geldi çoklu çekirdek testinde tekli çekirdekde 75 derece civarı idi sanırım işlemci kaynaklı bir sorun yaşıyorum ekran kartı testim temiz gibi çıktı kaç watt çekti göremedim ama ortalama sıcaklıgı 60'dı buraya Cinebench testini bırakıyorum puanlar böyle 24 versiyonu ile yaptım ama sanırım işlemcimde sorun var.

Dosya Ekleri

• cinebench test.png
    cinebench test.png
    203,8 KB · Görüntüleme: 0

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı