Monitör (MSI G241) geldi fakat ekranın sol üst kısmında 3-5 tane yan yana tamamen ölü piksel çıktı. Sanırım değişim isteyeceğim veya servise yollayacağım.
Kalite olarak oldukça memnunum bu sorun dışında.
Uzun süre değişimden gelmeyince ilk başta GittiGidiyor’a söyledim ama pek bir şey olmadı. 30 gün değişim bekledikten sonra artık yeter deyip bankaya harcama itirazında bulundum ve paramı iki günde geri aldım. MSI servisi kadar kalitesiz bir servis ve GPN (GittiGidiyor’daki satıcı) kadar ilgisiz bir satıcı görmedim.
Tekrardan monitör alacağım. Bütçe, temsili olarak 2000 TL, yani fazlasını verebilirim monitör iyiyse. Şu sıralar güzel indirimler var mı?
ViewSonic VP2458 24" 14ms Full HD LED IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Açıkçası yılbaşı indirimlerini beklemek en mantıklısı olur, zira bence en fazla indirim yılbaşı indirimlerinde oluyor. Güzel bir şeyler çıkacaktır diye düşünüyorum.