2000 TL’ye IPS Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan 56153
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 1.958
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Monitör (MSI G241) geldi fakat ekranın sol üst kısmında 3-5 tane yan yana tamamen ölü piksel çıktı. Sanırım değişim isteyeceğim veya servise yollayacağım.

Kalite olarak oldukça memnunum bu sorun dışında. :)

Uzun süre değişimden gelmeyince ilk başta GittiGidiyor’a söyledim ama pek bir şey olmadı. 30 gün değişim bekledikten sonra artık yeter deyip bankaya harcama itirazında bulundum ve paramı iki günde geri aldım. MSI servisi kadar kalitesiz bir servis ve GPN (GittiGidiyor’daki satıcı) kadar ilgisiz bir satıcı görmedim.

Tekrardan monitör alacağım. Bütçe, temsili olarak 2000 TL, yani fazlasını verebilirim monitör iyiyse. Şu sıralar güzel indirimler var mı?

Son düzenleme:
2500 civarını da verebilirim. Dediğim gibi bütçe temsili. Biraz indirim beklesem mi sizce? Sanırım yılbaşı indirimi falan olur.

2500 civarını da verebilirim. Dediğim gibi bütçe temsili. Biraz indirim beklesem mi sizce? Sanırım yılbaşı indirimi falan olur.
Açıkçası yılbaşı indirimlerini beklemek en mantıklısı olur, zira bence en fazla indirim yılbaşı indirimlerinde oluyor. Güzel bir şeyler çıkacaktır diye düşünüyorum. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı