2000 TL'ye IPS ve G-SYNC 144-165 Hz monitör önerisi

Katılım
17 Eylül 2019
Mesajlar
799
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kamu
23-24 inç boyutlarında arıyorum. Nete yazıp da en ucuzunu buraya yapıştırmayın lütfen. Kullananlar varsa bu modeli kullanıyorum, o yüzden öneriyorum derse sevinirim.
 
Bu modeli 2 ay önce 1.700 TL'ye almıştım. Bunda donanımsal olarak G-Sync özelliği yok. Yazılımsal olarak aktif edebiliyorsunuz. Bence G-Sync bu şekilde de iyi çalışıyor ama arkadaş illa direkt olarak G-Sync olmasını istiyorsa Acer modellerine bakabilir o fiyatlarda.
Benimde dikkatimi çekti. G-sync özelliği yok. Acer'in hangi modelini önerirsin?
 
Benim de dikkatimi çekti. G-Sync özelliği yok. Acer'in hangi modelini önerirsin?

Acer monitör hiç kullanmadım. Çok uzun süre de Acer ürünü almayı düşünmüyorum açıkçası. Ama bence G-Sync şart değil. Bu monitörle her türden oyunu oynuyorum ve yırtılma sorunu pek yaşamadım. Bazı oyunlarda çok ufak şekilde gözüne çarpabiliyor sadece.
 
Olmuşken G-Sync de olsun istiyorum. Forumdaki çoğu konuya baktım. Herkes bir şeylere sorunlu demiş. Normal bir monitör yok sanırım. Şansımıza kalmış artık.
 
Bütçe aralığında G-Sync Compatible modeller var ve kendilerinde ayrı bir modül bulunmamakla beraber FreeSync üstünden acılan G-Sync ile aynı. Dikkat etmenize gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı