2000 TL'ye IPS ve G-SYNC 144-165 Hz monitör önerisi

Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Kamu
23-24 inç boyutlarında arıyorum. Nete yazıp da en ucuzunu buraya yapıştırmayın lütfen. Kullananlar varsa bu modeli kullanıyorum, o yüzden öneriyorum derse sevinirim.

Bu modeli 2 ay önce 1.700 TL'ye almıştım. Bunda donanımsal olarak G-Sync özelliği yok. Yazılımsal olarak aktif edebiliyorsunuz. Bence G-Sync bu şekilde de iyi çalışıyor ama arkadaş illa direkt olarak G-Sync olmasını istiyorsa Acer modellerine bakabilir o fiyatlarda.
Benimde dikkatimi çekti. G-sync özelliği yok. Acer'in hangi modelini önerirsin?

Benim de dikkatimi çekti. G-Sync özelliği yok. Acer'in hangi modelini önerirsin?

Acer monitör hiç kullanmadım. Çok uzun süre de Acer ürünü almayı düşünmüyorum açıkçası. Ama bence G-Sync şart değil. Bu monitörle her türden oyunu oynuyorum ve yırtılma sorunu pek yaşamadım. Bazı oyunlarda çok ufak şekilde gözüne çarpabiliyor sadece.

Olmuşken G-Sync de olsun istiyorum. Forumdaki çoğu konuya baktım. Herkes bir şeylere sorunlu demiş. Normal bir monitör yok sanırım. Şansımıza kalmış artık.

Bütçe aralığında G-Sync Compatible modeller var ve kendilerinde ayrı bir modül bulunmamakla beraber FreeSync üstünden acılan G-Sync ile aynı. Dikkat etmenize gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı