2000 TL'ye kadar full-size klavye önerisi

Bütçe
2000
Sessiz mekanik bir klavye arıyorum, 2000 TL'ye kadar bütçem var az da olsa esnetebilirim butcemi. Simdiden teşekkürler.
Corsair k60. Değerlendirmeleri de iyi.

Kırmızı switch sessiz anlamına geliyor herhalde? Bir de markayı ilk defa duyuyorum yarı yolda bırakmaz değil mi?
Red switch sessiz olur hocam. Marka da ülkemizde çok bilinmediği için dandik sanılıyor fakat iyi marka.

Kırmızı switch sessiz anlamına geliyor herhalde? Bir de markayı ilk defa duyuyorum yarı yolda bırakmaz değil mi?
Bu fiyata daha kaliteli marka bulamazsınız zaten, bende de var ak992 ve sıkıntı yaşamadım hiç. Red switchler lineer olduğundan zaten genel olarak sessiz olurlar, daha sessiz switchler de takabilirsiniz sonradan isterseniz. Ben öyle yapmıştım, isterseniz incelemem var klavye hakkında, ona bakabilirsiniz.

Bu fiyata daha kaliteli marka bulamazsınız zaten, bende de var AK992 ve sıkıntı yaşamadım hiç. Red switchler lineer olduğundan zaten genel olarak sessiz olurlar, daha sessiz switchler de takabilirsiniz sonradan isterseniz. Ben öyle yapmıştım, isterseniz incelemem var klavye hakkında, ona bakabilirsiniz.

Galiba bu klavyeden gideceğim hocam tasarımı falan da aşırı tatlı geldi tek sıkıntı İngilizce klavyeye alışmak biraz sürecek gibi ama o kadar da olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı