2000 TL'ye kadar gamepad önerisi

Hocam GameSir kargoya verdiği ürünleri 4px ve WWE aracılı değil 4px ve PTT aracılı vermiş. Bu yüzden başka bir forumda da bir sürü insana vergi çıktı. Vergi çıkma nedeni bu maalesef. 27 euronun altındaki ürünlere normal şartlarda zaten vergi çıkıyor, 27 euro üstü ise gümrükten geçmiyor direkt. GameSir aracılı bir sorun var burada maalesef. Benim whatgeek'ten gelen sipariş şu anda vergisiz elime ulaşırken GameSir'den aldığım T7 model gamepad de vergili olarak gelecek. Yaklaşık 600-700 TL vergi ödemem gerekecek.

İtiraz etmeli miyiz ya da başka bir şansımız var mı PTT'ye.

İtiraz etmeli miyiz ya da başka bir şansımız var mı PTT'ye.

Şu an desem şöyle şöyle CİMER, tüketici hekem heyeti ya da başka bir şekilde. Bir de PTT ağırlığa 800 gram girmiş normal mi?

Hocam GameSir kargoya verdiği ürünleri 4px ve WWE aracılı değil 4px ve PTT aracılı vermiş. Bu yüzden başka bir forumda da bir sürü insana vergi çıktı. Vergi çıkma nedeni bu maalesef. 27 euronun altındaki ürünlere normal şartlarda zaten vergi çıkıyor, 27 euro üstü ise gümrükten geçmiyor direkt. GameSir aracılı bir sorun var burada maalesef. Benim whatgeek'ten gelen sipariş şu anda vergisiz elime ulaşırken GameSir'den aldığım T7 model gamepad de vergili olarak gelecek. Yaklaşık 600-700 TL vergi ödemem gerekecek.

Bahsettiğiniz that will about customs issues mevzusunu düşünmeden kısacası vermişler kargoya. Gümrük işleriyle sizi uğraştıracak şekilde. İtiraz edip ürünün faturadakimin tutarı üzerinden vergi kesilmesini isteyebilirsiniz. Sanırım bunu da dağıtımın olduğu PTT şubesinde fiziksel bir belgeyle yapmanız gerekiyor ama tam emin değilim.

Dediğin gibi yaparsam gene vergi çıkacak değil mi 545 TL vergi ödemem gerekiyor şu an
Senin dediğini yaparsam ne kadar öderim ya da düşer mi?
Ya her türlü TR'den daha kalitesiz bir şeyi alıp 1700 verecektim.
Böyle 1600 vermiş olacağım ama daha kaliteli alacağım ama vergi can sıkıyor.

Dediğin gibi yaparsam gene vergi çıkacak değil mi 545 TL vergi ödemem gerekiyor şu an
Senin dediğini yaparsam ne kadar öderim ya da düşer mi?
Ya her türlü TR'den daha kalitesiz bir şeyi alıp 1700 verecektim.
Böyle 1600 vermiş olacağım ama daha kaliteli alacağım ama vergi can sıkıyor.
En azından bir miktar düşer vergi bedeli de. Tr'de satılacağı fiyattan da daha ucuza alacaksınız aslında her yönden kârdasınız ama vergi olayı gerçekten can sıkıcı. 100 tl de olsa vergi düşerse kârdasınız bence hocam, denemeye değer.

En azından bir miktar düşer vergi bedeli de. TR'de satılacağı fiyattan da daha ucuza alacaksınız aslında her yönden kârdasınız ama vergi olayı gerçekten can sıkıcı. 100 TL de olsa vergi düşerse kârdasınız bence hocam, denemeye değer.

Ya ürün 1200 TL ödedim zaten 500 vergi can sıkıyor. Her türlü kârdayım orası ayrı ama...

Şimdi GameSire-fatura için yazdım. Fatura geldikten sonra cimer/ptt çeşitli mecralardan itirazda buluncam. Bir de kafama bir şey takıldı PTT ağırlığı 800 gram olarak girmiş acaba içinde hediye vs çıkma olasılığı var mı 1 kol için çok geldi. Ürün sitesinde de bir kargo 400 gram diyor?

Ya ürün 1200 TL ödedim zaten 500 vergi can sıkıyor. Her türlü kârdayım orası ayrı ama...

Şimdi GameSire-fatura için yazdım. Fatura geldikten sonra cimer/ptt çeşitli mecralardan itirazda buluncam. Bir de kafama bir şey takıldı PTT ağırlığı 800 gram olarak girmiş acaba içinde hediye vs çıkma olasılığı var mı 1 kol için çok geldi. Ürün sitesinde de bir kargo 400 gram diyor?
Kargonun ağırlığı da sanırsam vergiye etki ediyordu. Sanmıyorum hediye olduğunu bence fazla girildi direkt. 1200 TL'ye göre gene az ödemişsiniz aslında. Tahminen baktılar, fatura değerinin biraz üstünde bir değere göre kestiler vergiyi

Kargonun ağırlığı da sanırsam vergiye etki ediyordu. Sanmıyorum hediye olduğunu bence fazla girildi direkt. 1200 TL'ye göre gene az ödemişsiniz aslında. Tahminen baktılar, fatura değerinin biraz üstünde bir değere göre kestiler vergiyi.

Ürün elime ulaştı çok iyi tuş hissiyatı falan orijinal PS5 kolundan falan iyi hissettiriyor tuş basması vesaire oyunlarda aşırı rahat FIFA crash n oyunu ve GoW da denedim çok iyi hissiyatı var. Fantech shooter 3 alsam bu kalitede olur muydu bilmiyorum ama vergisiyle falan 1700'e denk geldi 25 gün falan sürdü sanırım eğer böyle uzun ömürlü bir şekilde duracaksa şu anlık memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı