2000 TL'ye kadar kaliteli kulaklık önerisi

Bütçe
1500-2000 TL

izzet1965

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba dostlar, benim neredeyse 3-4 yıldır kullanmakta olduğum kulaklığım çokça kez bozulma-tamir işlemlerinin ardından artık hurdaya çıktı, tabii benim gibi FPS, hikaye vb. türlerde oyun oynayan ve izlediği videolardan keyif almak isteyen benim bir kulaklık ihtiyacı ortaya çıktı. Özet geçmek gerekirse kulaklığım bozuldu ve sizin kullanmakta olduğunuz veyahut incelediğiniz bu alınır diye düşündüğünüz mikrofonu ve sesi kaliteli olan varsa yazılımlı olan 1500-2000 TL bandında bir kulaklık benimle düşüncelerinizi paylaşır, öneride bulunursanız çok memnun olurum. Şimdiden herkese önerileri için teşekkür ederim! (Düzenleme: USB Portu olursa daha iyi olur)

Veya
Mikrofon kalitesi senin için önemli ise H3 al. Değil ise GX30 alabilirsin.

Veya.
Mikrofon kalitesi senin için önemli ise H3 al. Değil ise GX30 alabilirsin.

Teşekkür ederim gerçekten bayağı hızlısın, evet mikrofon önemli bir etken ama baktığımda H3 de ses giriş-çıkışları jack ile sadece RGB aydınlatma USB port ile mikrofonunun iyi olduğunu düşündüğün ve USB portlu başka bir önerin var mı acaba bir onlara da bakmak isterim yineden hızlı geri dönüşün için teşekkürler.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,746020718.html ben direk Vatan'dan aldım 2 aydır kullanıyorum CS de falan gayet iyi. Çok prof değilim ama mikrofon kalitesi muazzam. Driverı da var yetiyor bana. Tek jak girişli ama. Diğer arkadaşların tavsiyelerini de dinle yine de.

Seninde önerin için teşekkür ederim bir söylediğin kulaklığın inceleme videolarından birine baktım ve gerçekten mikrofon kalitesi dediğin gibi var maksimum sesde biraz etrafa ses veriyor ama fena değil gibi fiyatı da göz alınırsa hakiketen dediğin gibi muazzam tek sıkıntısı USB portlu değil, ama sanırım üst segmentlere gittikçe artık USB portlu kulaklıklar kalmıyor şu anki kullandığım kulaklık fena olmayan bir mikrofon örgülü kablo ses açma kapama çarkı paraziti önlemesi için bir eklentisiyle gelen USB portlu "Turbox" markasının bir ürürnüymüş bir internetten araştırdım ama kullandığımın aynısını ya da direk üretici firmayı bulamadım. Tabii insan biraz da alıştığından vazgeçmek istemiyor USB port konusunda ama sanırım düşüncemi değiştirmeliyim tekrar teşekkür ederim bu güzel kulaklıkla beni tanıştırdığın için <3

Seninde önerin için teşekkür ederim bir söylediğin kulaklığın inceleme videolarından birine baktım ve gerçekten mikrofon kalitesi dediğin gibi var maksimum sesde biraz etrafa ses veriyor ama fena değil gibi fiyatı da göz alınırsa hakiketen dediğin gibi muazzam tek sıkıntısı USB portlu değil, ama sanırım üst segmentlere gittikçe artık USB portlu kulaklıklar kalmıyor şu anki kullandığım kulaklık fena olmayan bir mikrofon örgülü kablo ses açma kapama çarkı paraziti önlemesi için bir eklentisiyle gelen USB portlu "Turbox" markasının bir ürürnüymüş bir internetten araştırdım ama kullandığımın aynısını ya da direk üretici firmayı bulamadım. Tabii insan biraz da alıştığından vazgeçmek istemiyor USB port konusunda ama sanırım düşüncemi değiştirmeliyim tekrar teşekkür ederim bu güzel kulaklıkla beni tanıştırdığın için <3

Ne demek rica ederim. Bunun eksiği evet USB girişli değil ve RGB aydınlatması vs yok. Performans olarak fiyat performans ötesi. Ben mor olanını tercih ettim RGB yok ama renkli bir şey istedim Vatan'dan aldım. Çoklayıcı vs ek bir kablo ile de kullanabilirsin. Bir tane link buldum. Tavsiyemdir yine de araştır tabii araştırdıkça her zaman daha iyisi var :) m.tk moveteck USB To 3.5mm Jack Çevirici Dönüştürücü Kulaklık ve Mikrofon Destekli USB To Aux Dönüştürücü Adaptör - Fiyatı, Yorumları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı