2000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2000 TL

erenhamza

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Silikon Vadisi
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba, 2000 TL civarına mümkünse red switch bir klavye almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İllaki tam 2000 lira olmak zorunda değil 2500 civarıda olabilir.

Merhaba, 2000 TL civarına mümkünse red switch bir klavye almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İllaki tam 2000 lira olmak zorunda değil 2500 civarıda olabilir.

Green switch istemiyorum, tok ses istiyorum daha çok.

Aga benim şu an kullandığım Rampage KB-R81 var mavi switch bilmiyorum mavi switch istediğin gibi mi ama ben 6 senedir bu klavyeyi kullanıyorum bir sıkıntısı yok sadece sağ ok tuşu 3 basmada 1 kez falan basıyor sıkıldım artık bu klavyeden ona da bakabilirsin.

Ya da

Alttakini ben daha çok beğeniyorum ama karar sana kalmış.

Ya da.

Alttakini ben daha çok beğeniyorum ama karar sana kalmış.

Aga siparişimi verdim çok teşekkür ederim yardımın için Razer farem ve kulaklığım var diye ekibi tamamlamak istedim Razer klavye aldım.

Manyetik switch ve tok sesli. Beyaz RGB dışındakiler ön siparişte sanırım, beyaz stokta. Bende beyazı var bir göz atın fiyatına göre iyi. Rampage'den çok daha iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı