öylesinebirisii
Decapat
8000 Hz olmasın PC iyi değil switch pek fark etmez red olsa daha iyi olur ama diğerleride sorun değil %60 ya da %75 olsun.
Şu an bu klavyeleri buldum önerilere açığım.
www.trendyol.com
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE) bunun 8000 Hz'si ayarlanıyor diye biliyorum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Şu an bu klavyeleri buldum önerilere açığım.

Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE) bunun 8000 Hz'si ayarlanıyor diye biliyorum.

REDRAGON K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - Fiyatı, Yorumları
REDRAGON K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

REDRAGON K530 Pro Draconic Brown Switch TKL TR Q RGB Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - Fiyatı, Yorumları
REDRAGON K530 Pro Draconic Brown Switch TKL TR Q RGB Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: