2000 TL'ye kadar klavye onerisi

Bütçe
2000
Benim de cok hosuma gitti, bende oyle dusunuyorum ama bilemeyiz o yuzden baskasinin basi yanmasin diye onermiyorum ben.

Ben ön sipariş verdim gelince paylasırım burada testlerini Darmoshark K8 kullanıyorum onunla da kıyaslamasını atarım.

bu atilanlardan birini almakmi mantikli olur yoksa aula f75 mi ayrica 75 lik bir klavye istiyorum

Malzeme kalitesi olarak alimunyum PLA'te gasket gibi ozellikler sunuyor şu an gordugumn kadarıyla 2500 TL'ye bunun gibi ozellik sunan bir manyetik klavye gormedim switchlerinin sesini de dinledim gayet hoşlardı design olarak da gayet guzel gozukuyor icindeki mcu ya falan bilmiyorum ama kötü mal satcaklarını dusunmuyorum hatalarından ders cıkarmıslardır. Normalde Akko Fun 60 Max Nebula alacaktım ya da MCHOSE Ace 60 Pro ama Wraith'in klavyesi daha guven verdi nedensizce.

Hocam sesini nerede dinlediniz.

Hocam 75'lik istiyorsanız 75'lik alın ama atılan klavyeler uzmez.

Aula F75'i Temu'da arada cok ucuza getirebilirsiniz ona dikkat edin.
temuda stok yok 6 aydir malesef

Hocam 75'lik istiyorsanız 75'lik alın ama atılan klavyeler uzmez.

Aula F75'i Temu'da arada cok ucuza getirebilirsiniz ona dikkat edin.
birde bu manyetik swicin bakimi zor diye biliyorum vede fiyati nedense cok ucuz geldi

Hocam sesini nerede dinlediniz.

Hocam gecen kun Wraith BBL Edition'u wtcN sesini dinletti aynı switchler kullanıldıgı icin baktım oradan sesi bayağı iyiydi.

Temu'da stok yok 6 aydir maalesef.

Bir de bu manyetik swicin bakimi zor diye biliyorum ve de fiyati nedense cok ucuz geldi.

Bilmiyorum o kadar maksimum senkron muhabbeti var okdar. Yağlamaya gerek yok azıcık yay sesi yapsın ne olacak.

Hocam gecen kun Wraith BBL Edition'u wtcN sesini dinletti aynı switchler kullanıldıgı icin baktım oradan sesi bayağı iyiydi.

Bilmiyorum o kadar maksimum senkron muhabbeti var okdar. Yağlamaya gerek yok azıcık yay sesi yapsın ne olacak.

Doğru hocam aynı switch sesi güzeldi bende gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı