2000 TL'ye kadar klavye onerisi

Bütçe
2000
Benim de cok hosuma gitti, bende oyle dusunuyorum ama bilemeyiz o yuzden baskasinin basi yanmasin diye onermiyorum ben.

Ben ön sipariş verdim gelince paylasırım burada testlerini Darmoshark K8 kullanıyorum onunla da kıyaslamasını atarım.

bu atilanlardan birini almakmi mantikli olur yoksa aula f75 mi ayrica 75 lik bir klavye istiyorum

Hocam sesini nerede dinlediniz.

Hocam 75'lik istiyorsanız 75'lik alın ama atılan klavyeler uzmez.

Aula F75'i Temu'da arada cok ucuza getirebilirsiniz ona dikkat edin.
temuda stok yok 6 aydir malesef

Hocam 75'lik istiyorsanız 75'lik alın ama atılan klavyeler uzmez.

Aula F75'i Temu'da arada cok ucuza getirebilirsiniz ona dikkat edin.
birde bu manyetik swicin bakimi zor diye biliyorum vede fiyati nedense cok ucuz geldi

Hocam sesini nerede dinlediniz.

Hocam gecen kun Wraith BBL Edition'u wtcN sesini dinletti aynı switchler kullanıldıgı icin baktım oradan sesi bayağı iyiydi.

Temu'da stok yok 6 aydir maalesef.

Bir de bu manyetik swicin bakimi zor diye biliyorum ve de fiyati nedense cok ucuz geldi.

Bilmiyorum o kadar maksimum senkron muhabbeti var okdar. Yağlamaya gerek yok azıcık yay sesi yapsın ne olacak.

Doğru hocam aynı switch sesi güzeldi bende gördüm.

Bakalım gelince detaylı incelemesini YouTube'a ya da bir yere atarım.

Benim de alasım geliyor hocam ama acele etmek istemiyorum Black Widow V3 var artık sesi rahatsız etmeye başladı ne yapsam bilemedim.

o zaman son bir soru sorayim w60 mi royel klugde r75 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…