2000 TL'ye kadar klavye tavsiyesi

Makaleler
3
Arkadaşlar Razer Hunstman klavyeme dün gece kahve dökülmesi sonucu birçok tuşu yapış yapış olup, takılmalar mevcut. Hatta neredeyse bozuluyordu zor temizledim ama tuşlar düzelmiyor, Püskürtme yolu ile kolanya bile kullandım yapış yapışlığı bastıktan sonra yavaşlamaları hala mevcut ve bayağı sinir bozucu.

Açıkçası 3 yıl önce 500 TL gibi bir fiyata aldım şu an olmuş 2500-3000 komik rakamlar.

Önerilerinize açığım Mekanik bir klavye istiyorum, 2500 üstünü de veremem daha uygun da olabilir.

SS Apex 7, Blackwidows v3, Logitech G513'lerden birini düşünüyorum ama tavsiyeleri de merak ediyorum.

A

Arkadaşlar Razer hunstman klavyeme dün gece kahve dökülmesi sonucu birçok tuşu yapış yapış olup, takılmalar mevcut. Hatta neredeyse bozuluyordu zor temizledim ama tuşlar düzelmiyor, püskürtme yolu ile kolanya bile kullandım yapış yapışlığı bastıktan sonra yavaşlamaları hala mevcut ve bayağı sinir bozucu.

Açıkçası 3 yıl önce 500 TL gibi bir fiyata aldım şu an olmuş 2500-3000 komik rakamlar.

Önerilerinize açığım mekanik bir klavye istiyorum, 2500 üstünü de veremem daha uygun da olabilir.

SS Apex 7, blackwidows v3, Logitech G513'lerden birini düşünüyorum ama tavsiyeleri de merak ediyorum.

Sus ROG falchion 1500 TL gibi fiyatlara bulunuyor bence onu alabilirsiniz level 300. dergide bir incelemesi var.

Asus Rog Claymore 2 öneririm, Asus klavye ve oyuncu ürünleri açısından son yıllarda çok güzel ürünler çıkarıyor, bu da sizi hayal kırıklığına uğratmaz.

İncehesap'ta 1999TL.

Apex 7 veya ASUS STRIX flare öneririm ikisini de kullandım ikisi de çok güzel klavyeler.

Apex 7 ile Pro arasındaki farkı biliyor musunuz?

A

Sus ROG falchion 1500 TL gibi fiyatlara bulunuyor bence onu alabilirsiniz level 300. dergide bir incelemesi var.

Çok değişik klavye pek hoşuma gitmedi ama teşekkürler.

ASUS ROG Claymore 2 öneririm, ASUS klavye ve oyuncu ürünleri açısından son yıllarda çok güzel ürünler çıkarıyor, bu da sizi hayal kırıklığına uğratmaz.

İncehesap'ta 1999TL.

Çok kaba bir klavye tercih etmem galiba.

Açıkçası ASUS ürünlerine de pek sıcak bakamıyorum nedense.

Şu an bile yazarken takılıyor ya aşırı sinir bozucu bir olay.

Apex 7 ile Pro arasındaki farkı biliyor musunuz?

Çok değişik klavye pek hoşuma gitmedi ama teşekkürler.

Çok kaba bir klavye tercih etmem galiba.

Açıkçası ASUS ürünlerine de pek sıcak bakamıyorum nedense.

Şu an bile yazarken takılıyor ya aşırı sinir bozucu bir olay.
Apex 7 asla önermem, sadece ekran bulunan kırmızı switchli bir klavye. Apex Pro ise OmniPoint Switchlere sahip. Bu switchlerin basım mesafesi ayarlanabiliyor. Apex Pro önerimdir bütçeniz varsa.

Aslında bu fiyata bulabilirseniz şu şekilde klavyeler var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı