Tutuş şeklin nedir?Arkadaşlar merhaba Max 2K'ya kadar çıkabilirim. Gaming gen sitesinden olursa daha iyi olur.
Sana naçizane tavsiyem, Logitech G305. Şahsen ben kullanıyorum, çok memnunum.Arkadaşlar merhaba Max 2K'ya kadar çıkabilirim. Gaming gen sitesinden olursa daha iyi olur.
arkadaşım için bakıyoruz şuan g102 kullanıyor. tutuş şeklini bilmiyorumTutuş şeklin nedir?
arkadaşım için bakıyoruz şuan g102 kullanıyor. tutuş şeklini bilmiyorum
Şekil değiştirmek istemiyorsa G3 Ultra öneririm. G102 ile aynı şekle sahip ve çok daha kalitelisi olarak düşün.arkadaşım için bakıyoruz şuan g102 kullanıyor. tutuş şeklini bilmiyorum
sağolun hocam a5 ultra tarzında da önerebilirseniz güzel olur.Şekil değiştirmek istemiyorsa G3 Ultra öneririm. G102 ile aynı şekle sahip ve çok daha kalitelisi olarak düşün.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
İyzico ve parolapara cashbacklerini de kullanırsa çok ucuza alır.
SC680, A5 Ultraya baya yakın şekil olarak.sağolun hocam a5 ultra tarzında da önerebilirseniz güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.