2000 TL'ye kadar mouse önerisi

4K dongle ayrı satılıyor duruyor ama onun için bütçem yok içinden dongle çıkmıyor mu?

Kutudan çıkan 4K dongle yeterli olur, eğer sonrasında almak isterseniz 4K olanı da alabilirsiniz ama pek gerek yok.

Moderasyon notu: Kutudan 4 KHz değil, 1 Khz dongle çıkmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür markaları forumda çok gördüm ama hiç duymadığım markalar kaliteleri nasıldır
Bu aralar böyle enterasan markalar popüler. Herhalde yurt dışında popülerler ama ülkeye yeni geldi. Bilindik markaların çoğu ya kronik ya pahalı artık. Kendim kullanmadım ama kaliteli olduklarını düşünüyorum.

Bu aralar böyle enterasan markalar popüler. Herhalde yurt dışında popülerler ama ülkeye yeni geldi. Bilindik markaların çoğu ya kronik ya pahalı artık. Kendim kullanmadım ama kaliteli olduklarını düşünüyorum.
Popüler değiller ki dostum. Çoğu çatlıyor patlıyor, garanti destekleri kötü, iade koşulları rezil. Takılmalar, donmalar, dongle problemleri, yazılım sorunları... bu yüzden hala Razer, Logi, Steelseries pazar payının çoğuna hakim.

SteelSeries Rival 3 gen 2 modeline baktım ama çok ağırmış 2 tane AA pille çalışıyormuş vazgeçtim.
Al geç;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı