2000 TL'ye kadar palm grip mouse önerisi

Bütçe
1000-2000TL
Aula SC680 modelini tercih ettim fiyatı ve siyah renk istediğim için, bu sıralar ürünü alan çok kişi var merak eden varsa geldiğinde fikirlerimi paylaşırım.

@kxy hocam bu arada bunun için yeni konu açmayayım uygun fiyatlı mousepadlar hakkında bilginiz var mı? Fazla bir şey beklemiyorum ama sıradan ofis padleri gibi olsun istemiyorum. Klasse gibi markaların uygun fiyatlı 40x30 gibi mousepadleri yok. Bunun yanında Monster, Steelseries, Glorious gibi markaların ucuz fiyatlara mousepadleri var, ne tercih etmek daha uygun olur?

Fıyatında küçük padler arasında en iyisi diyebilirim.

Fıyatında küçük padler arasında en iyisi diyebilirim.

Hocam ikisini de deneyimlemiş biri olarak söylüyorum, Steelseries CEO'su gelip JD daha iyi dese yine inanmam o derece :)
NOT: Bir ara taktım mousepad işine, SoA'dan Longteng'de kadar bir çok giriş-orta segment ürün denedim, neticesinde hiçbiri beni tatmin etmedi, iyi bakılmış bir QCK yine en son döndüğüm güvenli liman oldu. Beast X ile kullanıyorum şuanda da 3XL modelini.

Hocam ikisini de deneyimlemiş biri olarak söylüyorum, Steelseries CEO'su gelip JD daha iyi dese yine inanmam o derece :)
NOT: Bir ara taktım mousepad işine, SoA'dan Longteng'de kadar bir çok giriş-orta segment ürün denedim, neticesinde hiçbiri beni tatmin etmedi, iyi bakılmış bir QCK yine en son döndüğüm güvenli liman oldu. Beast X ile kullanıyorum şuanda da 3XL modelini.

Mini gibi el kadar boyutundaki modelleri saymazsak en ucuz QCK 1000 TL şuan. Daha uyguna daha iyi veya denk kalite veren padler var. Ucuz ve F/P dedigi icin konu sahibi JD önerdim. QCK genel anlamda kötü bir pad değil ama fiyatini haketmiyor.

Mini gibi el kadar boyutundaki modelleri saymazsak en ucuz QCK 1000 TL şuan. Daha uyguna daha iyi veya denk kalite veren padler var. Ucuz ve F/P dedigi icin konu sahibi JD önerdim. QCK genel anlamda kötü bir pad değil ama fiyatini haketmiyor.
Medium modeli 468TL şuan n11de. Alınır sanırım.

32x27 boyutta. Yine oldukca kucuk maalesef.
Hocam zaten laptop kullanıyorum fazla alanım yok. Masaüstündeyken 90x120 bile az gelebiliyordu fakat şuan için elimin altımda aynısından var, yetiyor.

Şimdi indirim köşesine girecektim fakat stok tükenmiş, 800TL olmuş. Az önce kuponla 300TL'ye aldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı