Merhaba, sorum başlıktakı gibi. Bu bütçeye kadar kaliteli olan yurt dışı/Türkiye fark etmez, mikrofon standı önerir misiniz? (Türkiye olursa iyi olur ama yurt dışı da olur.)
Merhaba, ne tarz bir stant istiyorsunuz? Kollu gibi olup masanın bir ucundan diğerine uzanan tarzda mı? Açıkçası ucuz ve orta fiyatlı ürünlerin çoğu aynı oluyor, en azından ben zamanında alırken araştırdığıma göre öyle. Eğer gerçekten kaliteli ve fark yaratan ürünler istiyorsanız Rode tarzı markalara bakın derim ama bütçeyi biraz aşıyor sanırım.
Ben zamanında alırken şu tarz bir şey almıştım ve piyasada benzer ürünler 1000 TL'ye kadar satılıyor ama malzeme kalitesi olarak neredeyse tıpatıp aynılar diye düşünüyorum.
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Anladım, çok bilgili olduğum bir alan değil maalesef. Sadece kullanıcı olarak yorum yapabildim. Attığınız ürünler nasıldır pek fikrim yok açıkçası.Merhaba, linkini attığınız ürünü 2022'de 169 liraya almıştım ve memnun kalmadım. Cidden malzeme kalitesi kötü. Bu forumda önerilen 2 tane de örnek ürün buldum bu tarz olabilir:
1- https://www.hepsiburada.com/vijim-ls08-esnek-kol-profesyonel-canli-yayin-standi-pm-HBC00001UJV82
2- Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Açıkçası tarz bilemedim benim için önemli olan malzeme kalitesi sağlam olması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.