2000 TL'ye kadar red switch klavye önerisi

Bütçe
1000TL-2000TL

Swory1

Centipat
Daha fazla  
1000TL ila 2000TL red-Switch mekanik klavye arıyorum. Min %60 olsun istiyorum. Bilinen bir marka olmasını tercih ederim. (Amazon'dan rastgele bir marka olmasın)

1000TL ila 2000TL red-Switch mekanik klavye arıyorum. Min %60 olsun istiyorum. Bilinen bir marka olmasını tercih ederim. (Amazon'dan rastgele bir marka olmasın)

Ufak bir bütçe artarsan öneririm.

AK820 Pro daha iyi.

Ajazz AK820 Pro Araştırdığımda onun önerildiğini gördüm ancak kargo ile kaygım var bir sıkıntı yaşama olasılığımdan dolayı çok bir fark olmadığı sürece TR içi olmasını isterim. Ayrıca bu klavye hem benim için çok eksik hem de estetik olarak pek gözüme hitap etmedi.

Yani bütçemi olabildiğinde zorladım eğer bir klavye beğenirsem direk alacağım eğer bulamazsam bütçe artırıp bunu almayı düşünürüm.

Son düzenleme:
Ajazz AK820 Pro Araştırdığımda onun önerildiğini gördüm ancak kargo ile kaygım var bir sıkıntı yaşama olasılığımdan dolayı çok bir fark olmadığı sürece TR içi olmasını isterim. Ayrıca bu klavye hem benim için çok eksik hem de estetik olarak pek gözüme hitap etmedi.

Yani bütçemi olabildiğinde zorladım eğer bir klavye beğenirsem direk alacağım eğer bulamazsam bütçe artırıp bunu almayı düşünürüm.

Kargoda bir sıkıntı yaşamazsanız. Ama illa TR içi diyorsan al ASUS'u.

Bir kenara not aldım hocam bir de Apex 5 hibriti çok beğendim onunla alakalı düşünceleriniz var mı veya onu alicagina bunu da alabilirsin aşağı yukarı özellikleri aynı dediğiniz var mıdır?
Apex 5 iyi bir üründür fakat o bütçelere çıkarsanız ben bu modelleri öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı