2000 TL'ye kadar Uzun kullanımda ağrı yapmayacak kulaklık önerisi

Bütçe
2000

KutsalKel

Decapat
Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
14
Merhabalar, 2016'dan beri kullandığım kulaklığım ömrünü doldurduğu için yeni kulaklık arıyorum. İstediğim birkaç özellik var, bütçe konusunda 2000 TL'ye kadar çıkabilirim.

1. Uzun kullanımda kulağımda ve kafamda ağrı yapmamalı (günde en az 8-10 saat aktif olarak kullanacağım)
2. Mikrofonu olmalı (sesi net bir şekilde iletsin yeterli)
3. Poparlörleri verdiğim paraya değsin müzik dinleyebileyim (oyun performansı hakkında hiçbir beklentim yok rekabetçi oyunlar oynamıyorum)
4. Mümkünse kablosuz olsun (olmasa da olur)
5. Verdiğim paraya değsin.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries Arctis 1 Wireless kullanıyorum uzun süredir, kulağımı hiç ağrıtmadı şu ana kadar fakat kulak yapısına göre değişebilir. Mikrofon kalitesi gayet iyi kendi programıyla gürültü engelleyici özelliği var. Müzik için de bence başarılı ayrıca pedlerinin kumaş olmasından dolayı terletmiyor. Mikrofonun tak çıkar olmasından ve sade tasarım olmasından dolayı dışarıda rahatlıkla kulaküstü olarak müzik dinliyorum, dikkat çekmiyor yani. Bağlantısı bluetooth değil kendi typeC dongleı ile o yüzden iphone kullanıcıysan telefonunda dönüştürücüsüz kullanamazsın ama ses ve bağlantı kalitesi olarak dongle olması gerçekten fark ettiriyor. Bi araştır daha üst modellerini de Arctis 7 falan
 
SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıyorum uzun süredir, kulağımı hiç ağrıtmadı şu ana kadar fakat kulak yapısına göre değişebilir. Mikrofon kalitesi gayet iyi kendi programıyla gürültü engelleyici özelliği var. Müzik için de bence başarılı ayrıca pedlerinin kumaş olmasından dolayı terletmiyor. Mikrofonun tak çıkar olmasından ve sade tasarım olmasından dolayı dışarıda rahatlıkla kulak üstü olarak müzik dinliyorum, dikkat çekmiyor yani. Bağlantısı Bluetooth değil kendi typec dongleı ile o yüzden iPhone kullanıcıysan telefonunda dönüştürücüsüz kullanamazsın ama ses ve bağlantı kalitesi olarak dongle olması gerçekten fark ettiriyor. Bir araştır daha üst modellerini de Arctis 7 falan.

Arcitcs 7P aldım 2 gündür kullanıyorum (iade edeceğim) 30 dakikalık kullanımdan sonra kulaklarımı ağrıtıyor hoparlör kalitesi olarak 2016 da 200 TL'ye aldığım kulaklıkla aynı performansı vermeyi başaran bir kulaklık (2K TL ödedim buna) SteelSeries'den uzak duracağım yani, yine de teşekkürler.
 
Game Power var benim gayet rahat çünkü o yarım daire sert plastik askının altında bir de kafa basıncına göre uyan salıncağı var iç tarafı süngerimsi yumşacık gayet de saplam bir ürün çok uzun süre kullanımda hemen hemen hepsi baskı yapar bu kaçınılmaz çünkü başımızdaki damarlara basınç yapar minimal dahi olsa belli bir süre sonra rahatsızlık duyarız hatta kan akışı nı yavaşlatması nedeni ile saçlara ve beyine az oksijen gider baş ağrısı ve saçların zayıflamasına kurumasına yol açabilir aşırı uzun süre kullanmaktan kaçınmanın bir yolu şudur bildiğimiz telefon kulaklığı ile bir müddet dinlendirmek başımızı bu nedenle ben tel kulaklığıda kullanıyorum oyunda değil. Oyun dışında gayet de iyi ses falan.
 
Son düzenleme:
Arctis 7P aldım 2 gündür kullanıyorum (iade edeceğim) 30 dakikalık kullanımdan sonra kulaklarımı ağrıtıyor hoparlör kalitesi olarak 2016 da 200 TL'ye aldığım kulaklıkla aynı performansı vermeyi başaran bir kulaklık (2K TL ödedim buna) SteelSeries'den uzak duracağım yani, yine de teşekkürler.
Bu kulaklık sadece arkadaşlarımda kafa ağrıtmıyor galiba. Normalde ski headband deniliyordu sanırım o kısmı kafanıza göre ayarladığınız takdirde sorun olmaması gerekiyor diye biliyorum. Eğer hafif olsun istiyorsanız üstte bir arkadaş G733 tavsiye etmiş hafif diye biliyorum tasarımı falanda hoş bence.
 
Bu kulaklık sadece arkadaşlarımda kafa ağrıtmıyor galiba. Normalde ski headband deniliyordu sanırım o kısmı kafanıza göre ayarladığınız takdirde sorun olmaması gerekiyor diye biliyorum. Eğer hafif olsun istiyorsanız üstte bir arkadaş G733 tavsiye etmiş hafif diye biliyorum tasarımı falanda hoş bence.

Olabilecek en geniş formuna getirdim (kafam büyükte değil) yine de rahatsızlık veriyor. G733 kur artışından dolayı inanılmaz absürt fiyatlara erişti alabileceğimi sanmıyorum.
Amazon'da ara ara 1800'e düşüyor. Razer nari Ultimate.


Sanırım aradığım kulaklık bu, otomatik kafa bantlı geniş kulak pedleri var tek sorun fiyatının şu an inanılmaz yüksek olması, listeme ekleyeceğim indirim yakaladığımda alıp deneyeceğim bir kulaklık teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı