NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.035 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #11 oyo dedi: Hocam attığınız fareyi da ilk defa duydum şahsen, bilindik bir şey olsa en azından malzeme kalitesini falan anlarım. Veya direkt size sorayım, malzeme kalitesi açısından nasıl vxe R1. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi yabancı incelemelerde fareyi lüks kalite ucuz fiyata diye övüyorlar malzeme kalitesi olarak ve donanım olarak bu fiyata çok iyi bir fare.
oyo dedi: Hocam attığınız fareyi da ilk defa duydum şahsen, bilindik bir şey olsa en azından malzeme kalitesini falan anlarım. Veya direkt size sorayım, malzeme kalitesi açısından nasıl vxe R1. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi yabancı incelemelerde fareyi lüks kalite ucuz fiyata diye övüyorlar malzeme kalitesi olarak ve donanım olarak bu fiyata çok iyi bir fare.
oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 12 Ocak 2024 #12 NYTMARE dedi: Gayet iyi yabancı incelemelerde fareyi lüks kalite ucuz fiyata diye övüyorlar malzeme kalitesi olarak ve donanım olarak bu fiyata çok iyi bir fare. Genişletmek için tıkla... Hocam size güvenerek almayı düşünüyorum şuan. Sensörü eski mouseum (rival 3) e göre daha iyidir heralde.
NYTMARE dedi: Gayet iyi yabancı incelemelerde fareyi lüks kalite ucuz fiyata diye övüyorlar malzeme kalitesi olarak ve donanım olarak bu fiyata çok iyi bir fare. Genişletmek için tıkla... Hocam size güvenerek almayı düşünüyorum şuan. Sensörü eski mouseum (rival 3) e göre daha iyidir heralde.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.035 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #13 oyo dedi: Hocam size güvenerek almayı düşünüyorum şu an. Sensörü eski farem (Rival 3) e göre daha iyidir herhalde. Genişletmek için tıkla... Hemde ondan çok daha iyi hem şekil olarak neredeyse aynılar hem de iç donanım olarak Rival 3'ten kat ve kat daha iyi.
oyo dedi: Hocam size güvenerek almayı düşünüyorum şu an. Sensörü eski farem (Rival 3) e göre daha iyidir herhalde. Genişletmek için tıkla... Hemde ondan çok daha iyi hem şekil olarak neredeyse aynılar hem de iç donanım olarak Rival 3'ten kat ve kat daha iyi.
oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 12 Ocak 2024 #14 NYTMARE dedi: Hemde ondan çok daha iyi hem şekil olarak neredeyse aynılar hem de iç donanım olarak Rival 3'ten kat ve kat daha iyi.Eki Görüntüle 2082589 Genişletmek için tıkla... Hocam sizce 400 TL gibi bir para eklenip https://www.hepsiburada.com/ajazz-a...rtz-paw3395-p-HBCV00005MYCFZ?magaza=ULU GAMES alınır mı? oyo dedi: Hocam sizce 400 TL gibi bir para eklenip https://www.hepsiburada.com/ajazz-aj199-4k-kablosuz-oyuncu-mouse-4000-hertz-paw3395-p-HBCV00005MYCFZ?magaza=ULU GAMES alınır mı? Genişletmek için tıkla... alıcısıyla beraber geliyor hemde.
NYTMARE dedi: Hemde ondan çok daha iyi hem şekil olarak neredeyse aynılar hem de iç donanım olarak Rival 3'ten kat ve kat daha iyi.Eki Görüntüle 2082589 Genişletmek için tıkla... Hocam sizce 400 TL gibi bir para eklenip https://www.hepsiburada.com/ajazz-a...rtz-paw3395-p-HBCV00005MYCFZ?magaza=ULU GAMES alınır mı? oyo dedi: Hocam sizce 400 TL gibi bir para eklenip https://www.hepsiburada.com/ajazz-aj199-4k-kablosuz-oyuncu-mouse-4000-hertz-paw3395-p-HBCV00005MYCFZ?magaza=ULU GAMES alınır mı? Genişletmek için tıkla... alıcısıyla beraber geliyor hemde.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.035 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #15 oyo dedi: Hocam sizce 400 TL gibi bir para eklenip https://www.hepsiburada.com/ajazz-aj199-4k-kablosuz-oyuncu-mouse-4000-hertz-paw3395-p-HBCV00005MYCFZ?magaza=ULU GAMES alınır mı? alıcısıyla beraber geliyor hemde. Genişletmek için tıkla... Farenin malzeme kalitesini bilmiyorum hiç duymadım ama iç donanım olarak attığım fare ile aynı.
oyo dedi: Hocam sizce 400 TL gibi bir para eklenip https://www.hepsiburada.com/ajazz-aj199-4k-kablosuz-oyuncu-mouse-4000-hertz-paw3395-p-HBCV00005MYCFZ?magaza=ULU GAMES alınır mı? alıcısıyla beraber geliyor hemde. Genişletmek için tıkla... Farenin malzeme kalitesini bilmiyorum hiç duymadım ama iç donanım olarak attığım fare ile aynı.
oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 12 Ocak 2024 #16 NYTMARE dedi: Farenin malzeme kalitesini bilmiyorum hiç duymadım ama iç donanım olarak attığım fare ile aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam DPI tuşunun altta olması sıkıntı benim için o yüzden başka mouse bakacağım. Ajazz AJ199 kalitesi o kadar iyi değilmiş zaten. NYTMARE dedi: Farenin malzeme kalitesini bilmiyorum hiç duymadım ama iç donanım olarak attığım fare ile aynı. Genişletmek için tıkla... Logitech G PRO LIGHTSPEED HERO 25K alınmaz mı? Son düzenleme: 12 Ocak 2024
NYTMARE dedi: Farenin malzeme kalitesini bilmiyorum hiç duymadım ama iç donanım olarak attığım fare ile aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam DPI tuşunun altta olması sıkıntı benim için o yüzden başka mouse bakacağım. Ajazz AJ199 kalitesi o kadar iyi değilmiş zaten. NYTMARE dedi: Farenin malzeme kalitesini bilmiyorum hiç duymadım ama iç donanım olarak attığım fare ile aynı. Genişletmek için tıkla... Logitech G PRO LIGHTSPEED HERO 25K alınmaz mı?
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 12 Ocak 2024 #17 oyo dedi: Hocam DPI tuşunun altta olması sıkıntı benim için o yüzden başka mouse bakacağım. Ajazz AJ199 kalitesi o kadar iyi değilmiş zaten. Logitech G PRO LIGHTSPEED HERO 25K alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
oyo dedi: Hocam DPI tuşunun altta olması sıkıntı benim için o yüzden başka mouse bakacağım. Ajazz AJ199 kalitesi o kadar iyi değilmiş zaten. Logitech G PRO LIGHTSPEED HERO 25K alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 12 Ocak 2024 #18 3522 dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... fiyatı 3000TL ye zorlarım, hatta max 2900 tl falan.. Ne alınır?
3522 dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... fiyatı 3000TL ye zorlarım, hatta max 2900 tl falan.. Ne alınır?
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.035 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #19 oyo dedi: Fiyatı 3000TL'ye zorlarım, hatta Max 2900 TL falan. Ne alınır? Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata attığım fareyi 4K alıcısı, skatez ve gripleriyle alabilirsin ve daha da iyi bir alternatif yok o bütçede sana göre.
oyo dedi: Fiyatı 3000TL'ye zorlarım, hatta Max 2900 TL falan. Ne alınır? Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata attığım fareyi 4K alıcısı, skatez ve gripleriyle alabilirsin ve daha da iyi bir alternatif yok o bütçede sana göre.
oyo Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 13 Ocak 2024 #20 NYTMARE dedi: Hocam o fiyata attığım fareyi 4K alıcısı, skatez ve gripleriyle alabilirsin ve daha da iyi bir alternatif yok o bütçede sana göre. Genişletmek için tıkla... MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless 20000DPI 6 Tuş RGB Optik Kablosuz Gaming Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Msi Clutch GM41 Wireless ya da dragonfly F1 PRO nasıl hocam? İkisinden birini alacağım
NYTMARE dedi: Hocam o fiyata attığım fareyi 4K alıcısı, skatez ve gripleriyle alabilirsin ve daha da iyi bir alternatif yok o bütçede sana göre. Genişletmek için tıkla... MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless 20000DPI 6 Tuş RGB Optik Kablosuz Gaming Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Msi Clutch GM41 Wireless ya da dragonfly F1 PRO nasıl hocam? İkisinden birini alacağım