2000 TL'ye kadar Wireless mouse önerisi

• Konuyu başlatan oyo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 831
Hocam attığınız fareyi da ilk defa duydum şahsen, bilindik bir şey olsa en azından malzeme kalitesini falan anlarım.

Veya direkt size sorayım, malzeme kalitesi açısından nasıl vxe R1.

Gayet iyi yabancı incelemelerde fareyi lüks kalite ucuz fiyata diye övüyorlar malzeme kalitesi olarak ve donanım olarak bu fiyata çok iyi bir fare.

Hocam size güvenerek almayı düşünüyorum şu an. Sensörü eski farem (Rival 3) e göre daha iyidir herhalde.

Hemde ondan çok daha iyi hem şekil olarak neredeyse aynılar hem de iç donanım olarak Rival 3'ten kat ve kat daha iyi.
brave_ESdtFUfkGP.png

Hemde ondan çok daha iyi hem şekil olarak neredeyse aynılar hem de iç donanım olarak Rival 3'ten kat ve kat daha iyi.Eki Görüntüle 2082589
Hocam sizce 400 TL gibi bir para eklenip https://www.hepsiburada.com/ajazz-a...rtz-paw3395-p-HBCV00005MYCFZ?magaza=ULU GAMES alınır mı?

alıcısıyla beraber geliyor hemde.

Farenin malzeme kalitesini bilmiyorum hiç duymadım ama iç donanım olarak attığım fare ile aynı.
Hocam DPI tuşunun altta olması sıkıntı benim için o yüzden başka mouse bakacağım. Ajazz AJ199 kalitesi o kadar iyi değilmiş zaten.

Farenin malzeme kalitesini bilmiyorum hiç duymadım ama iç donanım olarak attığım fare ile aynı.
Logitech G PRO LIGHTSPEED HERO 25K alınmaz mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı