theumtkyd
Hectopat
Bunu da alabilirsiniz hocam. Ama KB3 daha iyi olur bence.Bilmiyorum hocam valla. Moralim bozuk.
Bunu da alabilirsiniz hocam. Ama KB3 daha iyi olur bence.Bilmiyorum hocam valla. Moralim bozuk.
Hocam bunu da gördüm. Bunun da 2.4GHz'inde sorun varmış. Zaten bu bütçeye çıkıyorsam BlitzWolf çok daha mantıklı seçim olacaktır. Yine alınır bu fiyata alacağım.Bunu da alabilirsiniz hocam. Ama KB3 daha iyi olur bence.
Hayırlı olsun şimdiden.Hocam bunu da gördüm. Bunun da 2.4GHz'inde sorun varmış. Zaten bu bütçeye çıkıyorsam BlitzWolf çok daha mantıklı seçim olacaktır. Yine alınır bu fiyata alacağım.
Hayırlı olsun tekrardan. Retro havası yüzünden tasarımı pek hoşuma gitmiyor nedense benim.
İncelemesini bekliyoruz artık, ben de birkaç fotoğraf çekip DK61E incelemesini güncellemeyi planlıyorum bu akşam.
Bekliyoruz hocam o zaman. Ben zaten yapacağım çünkü klavyenin videosu bile az. Benim yaptığım incelemeler de minimum 2-3K arasında görüntülenme alıyor. Bu büyük ihtimalle 4-5K alır. İhtiyaç var yani gerçekten.İncelemesini bekliyoruz artık, ben de birkaç fotoğraf çekip DK61E incelemesini güncellemeyi planlıyorum bu akşam.
Benim de tam tersi. Keycapsler hoşuma gidiyor. MK61 gibi pudding sevmiyorum. TH66 veya TH80 gibi keycapsler de güzel geliyor bana. Gündüzleri ışığını açmam geceleri ise tek renk kullanırım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. Daha iyileri hepimizin olsun.Hayırlı olsun tekrardan. Retro havası yüzünden tasarımı pek hoşuma gitmiyor nedense benim.
Zaten yapacağım güncelleme artık Gateron Optical ile satılması ile ilgili, ayrıca pudding keycapler ile de birkaç fotoğraf eklerim. Aslında sıradan kullanıcılar için daha iyi optik olması ama çeşitlilik sunmuyor.Bekliyoruz hocam o zaman. Ben zaten yapacağım çünkü klavyenin videosu bile az. Benim yaptığım incelemeler de minimum 2-3K arasında görüntülenme alıyor. Bu büyük ihtimalle 4-5K alır. İhtiyaç var yani gerçekten.
İyi olur gerçekten hocam. Bu tarz ürünlerin incelemesi pek yok ne yazık ki. Videosu ise yine bulunuyor bir şekilde. Mesela ben Logitech K835 satın aldığımda 3-4 tane video vardı ve çok basitti. Ben geldiği zaman inceleme yaptım ve bir miktar boşluğu doldurdum. 3K görüntülenme almış yani. Sizin ki daha çok alır büyük ihtimalle. Size önerim bir çok klavye incelemesini açın ve değindikleri noktaları not edin. Hepsini siz de ekleyin ben böyle yaptım.Zaten yapacağım güncelleme artık Gateron Optical ile satılması ile ilgili, ayrıca pudding keycapler ile de birkaç fotoğraf eklerim. Aslında sıradan kullanıcılar için daha iyi optik olması ama çeşitlilik sunmuyor.
Bu tarz ürünlerin incelemelerinin çıkması çok büyük avantaj.
Zaten incelemesi var ama kafa karışıklığını önlemek için basit tutmaya çalıştım. Basit tutmak derken videolardaki gibi "Aa çok güzel ışıklı falan" diyerek bırakmaktan bahsetmiyorum, teknik detaylardan uzak durdum.İyi olur gerçekten hocam. Bu tarz ürünlerin incelemesi pek yok ne yazık ki. Videosu ise yine bulunuyor bir şekilde. Mesela ben Logitech K835 satın aldığımda 3-4 tane video vardı ve çok basitti. Ben geldiği zaman inceleme yaptım ve bir miktar boşluğu doldurdum. 3K görüntülenme almış yani. Sizin ki daha çok alır büyük ihtimalle. Size önerim bir çok klavye incelemesini açın ve değindikleri noktaları not edin. Hepsini siz de ekleyin ben böyle yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.