2000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000

Necron

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yeni klavye almayı düşünüyorum, RGB brown Switch olması daha iyi olur. bütçem 2000TL.
Ufakta olsa bütçeyi aşabilir sıkıntı yok fakat çok aşmaz ise güzel olur. Mouse Razer, klavyede Razer olursa güzel olur, yani Razer'in bu bütçede güzel bir klavyesi var ise önerirseniz sevinirim. Mekanik klavye olsun, şimdiden teşekkürler.

Üsttekine alternatif olarak 300 TL eklersen RX Scope tavsiye ederim. V3'ten daha kaliteli switchlere sahip ama ekosistem istiyorsan ona bir şey diyemem.

Ufakta olsa bütçeyi aşabilir sıkıntı yok fakat çok aşmaz ise güzel olur. Mouse Razer, klavyede Razer olursa güzel olur, yani Razer'in bu bütçede güzel bir klavyesi var ise önerirseniz sevinirim. Mekanik klavye olsun, şimdiden teşekkürler.

Hocam marka klavyede Razer haricini kesinlikle almayın, bu konuda bilgili olduğumu iddia ederdim ve marka klavyelerde Razer harici sorun. Custom yapmak tabii ki en iyisi fakat HyperX falan almayınız. Bloody Gamepower Game Booster Rampage cart curt çöplerini öneren olursa tamam deyip geçiniz, bedava gelse lehim çalışmak için parçalar toplar dururum bu cihazları. Gmk67 ve ktt white aldım keycapler ile 1800e geliyor ve Razer klavyelerden de çok daha premium bir cihaz. Marka klavyeler aradında en iyisi Razer o da pahalı tabii ki, mouse Razer ve ben kullanmıyorum gerek kalmıyor Razer klavye çünkü çok da bir anlamı en fazla macro atanır başka bir olayı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam marka klavyede Razer haricini kesinlikle almayın, bu konuda bilgili olduğumu iddia ederdim ve marka klavyelerde Razer harici sorun. Custom yapmak tabii ki en iyisi fakat HyperX falan almayınız. Bloody Gamepower Game Booster Rampage cart curt çöplerini öneren olursa tamam deyip geçiniz, bedava gelse lehim çalışmak için parçalar toplar dururum bu cihazları. Gmk67 ve ktt white aldım keycapler ile 1800e geliyor ve Razer klavyelerden de çok daha premium bir cihaz. Marka klavyeler aradında en iyisi Razer o da pahalı tabii ki, mouse Razer ve ben kullanmıyorum gerek kalmıyor Razer klavye çünkü çok da bir anlamı en fazla macro atanır başka bir olayı yok.
Razerin hangi klavyesini önerirsiniz?

Razerin hangi klavyesini önerirsiniz?
Hocam sizin bütçede razer bile olsa güzel olan bir cihaz yokmuş aslında, huntsman mini bile 3.5k şuan. Bana kalsa en iyisi şuan custom yapmanız gmk67 bu kadar ucuz iken yada tabi başka akko klavyeler falanda olurdu fakat razer derseniz yukarıda önerilen v3 tenkeyless kablolu cihaz alınabilir belki. Bu fiyatlar bana uzak olduğu için sıcak bakmıyorum belki fakat switchleri ve düşük ms olması öneriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı