2000 TL'ye klavye önerisi

Iste bu da sıkıntı. Gidip Gamepower almak falan da istemiyorum cok kotu diyorlar acilan konularda. Bence 2000 lira bir klavye icin az sayilacak bir para değil ama ciddi manada kaliteli bir klavye bulamıyoruz inanılmaz.
Aslında düşünürseniz 61 dolar bir klavye için hiçbir şey. Yurt dışında 100 dolara her türlü klavye bulunabiliyor bizim ülkemize ya satmıyorlar ya da vergi ile 150 dolar ve üstüne çıkıyor maalesef.
Attığım Ak820 Pro'yu değerlendirim derim güzel indirimde.

Ak820 Pro değerlendirin bence. Keycaps değişir dert değil.
Hocam zaten siyah istemiş konu sahibi değiştirmesine pek gerek yok. Çok isterse değiştirir tabii.
 
Son düzenleme:
Hocam dogrudur da bir klavye icin haftalarca beklemek istemiyorum ya. Ayrica sorun ciksa tekrar gonder bir sürü iş.

Ben Amazon'dan Akko 5108b ve 5087b Plus sipariş verdim biri 1.5 haftada diğeri de 3 haftada geldi bayram sebebiyle. AliExpress'den de Switch söylemiştim o da 1.5 haftada geldi aslında o kadar uzun değil.
 
Hocam dogrudur da bir klavye icin haftalarca beklemek istemiyorum ya. Ayrica sorun ciksa tekrar gonder bir sürü iş
1.5 2 hafta sürüyor diyorlar. Bence 2-3 günde elinde olacak ortalama bir klavyedense 1-2 hafta daha bekleyip güzel bir ürün alabilirsin. Seçim yine senin ama malum piyasa bu. Pazarda doğru dürüst seçenek yok, varsa da pahalı.
 
Birincisi yurt dışından geliyor ikincisi onlar Rainbow hocam. Hani tamam renkli keycapsleri kabul edebilirim de bu butcede Rainbow almak istemiyorum. Sadelik istiyorum.
Ajazz/Dierya gibi markaları istememenin sebebi yurtdışından gelmesi ise türkiyeden james donkey a3 alabilirsin, incehesap gaming gecesinde arada 2099 tl'ye düşüyor. Badmark abimizin videosu'da var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı