2000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000
Aula F75 stokları bitti ama sahibinden üzerinden almanızı tavsiye ederim. Yurt dışı fiyatı $60 dolar şu an 1600TL'ye bulabiliyorsunuz. Bu fiyatlara pre-lubed switchler, foam gibi şeyler bulamazsınız klavyelerde bir bakmanızı tavsiye ederim. Gecikme süresini aşağıya bırakıyorum.
Kaynak: Rtings.com
Edit:7.0 latency yazan HyperX Alloy Core yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.

Acaba hangi switchleri önerirsiniz? Daha önceden blue switch kullandım ve 2 ay gibi bir sürede tuşlar basmamaya başladı. Markası Gamepower'di.

Bence Redragon markalı bir klavye alın 1 yıl kullandım 1 tuşu bile bozulmadı.

Konuyla alakasız olacak ama mekanik klavye ve membran klavye arasındaki fark ne tam olarak? Yeni bir konu açmak istemedim sadece bunu öğrenmek için.

Basmama sorunu sizin aldığınız mekanik klavyenin switch dandikligi ile alakalı. Piyasada Gateron, Cherry MX , Logitech GX, Razer Optical gibi bilindik kaliteli switchler kullanırsanız basmama ihtimali yaşamanız çok düşük, ayrıca eğer mekanik klavyen hotswap ise bozulan switchi değiştirebiliyorsun , membranda öyle birşey yok klavye çöp oluyor.

2025'te plastik klavye kullanmak nedir?

Uzun süre Apex Pro 5 TKL kullandim hala ilk günü gibi. Gidip 500 liraya mekanik klavye alırsan tabii basmaz.

Konuyla alakasız olacak ama mekanik klavye ve membran klavye arasındaki fark ne tam olarak? Yeni bir konu açmak istemedim sadece bunu öğrenmek için.

Mekanik klavye daha iyi uzun ömürlü algılama hızı daha hızlı ve tuşlara tıkladığında çıkan ses ve o basma hissi daha iyi.

Ama membran klavye tuşa bastığında ve sessiz algılama hızı mekanik klavyeye göre daha yavaş ömrü daha kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…