2000 TL'ye klavye önerisi

Yeni klavye alacağım. Bütçemde bu kadar. Yani küçük olursa bir de red switch olursa iyi olur.

Yeni klavye alacağım. Bütçemde bu kadar. Yani küçük olursa bir de red switch olursa iyi olur.

Hocam normalde Ajazz AK820'yi öneririm çok güzel hem şık hem de şahsen kaliteli olduğunu düşündüğüm bir klavye swich olarak kendi swichleri var ama değiştirilebilir swichli ama fiyat olarak sanırım Pro olmayan 2500 Pro'su 3000 bandında onun dışında Redragon modellerine bakabilirsiniz kalitesi tam ne derece bilemiyorum ama siz bilirsiniz.

Küçük demişsin ama bilek desteğini özellikle öneriyorum Rampage KB-R92
hocam bilek destekli küçük olacak varsa aklınızda olur yani ama bende şuan öyle birk lavye kaba duruyor şahsen

Hocam normalde Ajazz AK820'yi öneririm çok güzel hem şık hem de şahsen kaliteli olduğunu düşündüğüm bir klavye swich olarak kendi swichleri var ama değiştirilebilir swichli ama fiyat olarak sanırım Pro olmayan 2500 Pro'su 3000 bandında onun dışında Redragon modellerine bakabilirsiniz kalitesi tam ne derece bilemiyorum ama siz bilirsiniz.
razer ornata nasıl vye msi vigor

yani ajnin mousei var gayet güzel

Hocam 680Max mi almalıyım fun 60 proyumu Wireless olarak hangisini önerirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı