Arkadaşlar, iyi sosyaller. 2000 TL'ye klavye önerir misiniz?
Bende cuma günü Aula f75 almıştım aynı switchAula F87 Pro. Kendimde dün aldım, dünden beri kullanıyorum şu an için çok memnunum.
![]()
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam ses düzeyi nasıldır yurtta kalıyorum rahatsız eder miAula F87 Pro. Kendimde dün aldım, dünden beri kullanıyorum şu an için çok memnunum.
![]()
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aynı odadakileri illaki rahatsız eder. Bu neredeyse tüm mekanik klavyeler için geçerli. Aynı odadaki birini rahatsız etsin istemiyorsan klavyenin yanında bir de silent switch alman gerekebilir. Yada tuşlara yavaş basmalısın çok ses çıkmaması için, ki o bile biraz rahatsız edebilir uyuyan kişiler varsa.Hocam ses düzeyi nasıldır yurtta kalıyorum rahatsız eder mi
Aynı odadakileri illaki rahatsız eder. Bu neredeyse tüm mekanik klavyeler için geçerli. Aynı odadaki birini rahatsız etsin istemiyorsan klavyenin yanında bir de silent switch alman gerekebilir. Ya da tuşlara yavaş basmalısın çok ses çıkmaması için, ki o bile biraz rahatsız edebilir uyuyan kişiler varsa.
Bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz varmıdırAynı odadakileri illaki rahatsız eder. Bu neredeyse tüm mekanik klavyeler için geçerli. Aynı odadaki birini rahatsız etsin istemiyorsan klavyenin yanında bir de silent switch alman gerekebilir. Yada tuşlara yavaş basmalısın çok ses çıkmaması için, ki o bile biraz rahatsız edebilir uyuyan kişiler varsa.
Aşırı etmez ama biraz tahammüle bağlı. Nihayetinde mekanik klavye. Yurttaki arkadaşlarınızın tahammülü yoksa sıkıntı olabilir.Hocam ses düzeyi nasıldır yurtta kalıyorum rahatsız eder mi
Eğer bilgisayarı kullandığın odayla onların yattığı oda arasında kapı varsa o şekilde rahatsız etmez zaten. Yani blue switch kadar sesli klavye değil. Bu bütçede en iyi klavye bu şu anlık, başka önerim yok. Aynı klavyenin farklı renkerine bakabilirsin.Uyuduklari zaman kapı kapalı oluyor genellikle onlarda oyun oynuyor çoğu zaman.
Bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz varmıdır
Pro Mavi ile Düz siyahın sadece renk farkı mi varEğer bilgisayarı kullandığın odayla onların yattığı oda arasında kapı varsa o şekilde rahatsız etmez zaten. Yani blue switch kadar sesli klavye değil. Bu bütçede en iyi klavye bu şu anlık, başka önerim yok. Aynı klavyenin farklı renkerine bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.