2000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000
Son düzenleme:
@Deiinzz @Michael_Kaiser İkinize çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. Bugün alıcam klavyeyi tekrardan teşekkürler iyi günler 😀

Hocam klavye bugün elime geçti çok hoş ve güzel teşekkür ediyorum. Ama aklıma bir şey takıldı. Bazı insanlar klavye tuşlarını vs. değişiyor ben değişmek istediğim zaman neye göre tuş alacağım tuş boyutların hepsi aynı mı?

Son düzenleme:
@Deiinzz @Michael_Kaiser ikinize çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. Bugün alacağım klavyeyi tekrardan teşekkürler iyi günler 😀

Hocam klavye bugün elime geçti çok hoş ve güzel teşekkür ediyorum. Ama aklıma bir şey takıldı. Bazı insanlar klavye tuşlarını vs. değişiyor ben değişmek istediğim zaman neye göre tuş alacağım tuş boyutların hepsi aynı mı?

Tuş mu diyorsun switch mi? Tuş diyorsun sanırım, eksik tuş olmamasına dikkat edip alacaksın. Boyut olarak falan sorun olmaz hepsi aynı.

Son düzenleme:
@Deiinzz @Michael_Kaiser İkinize çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. Bugün alıcam klavyeyi tekrardan teşekkürler iyi günler 😀

Hangisini aldınız hocam bende bakiyorum da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı