Ben de normalde hep attığınız türde ayakkabılar almıştım da bunun fiyatı da uygun geldi. Profesyonel gibiydi epey o yüzden dikkatimi çekti.Attığınız modeli değil halı saha da, çoğu amatör lig maçlarında bile giyemezsiniz. O gördüğünüz çiviler ancak ve ancak profesyonel müsabakalarda hava şartlarının kötü olduğu durumlarda doğal çim zeminde işe yarar ve giyilir.
Sizin almanız gereken model budur:
Nike Phantom GX Academy Yüksek Bilekli Çoklu Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Phantom GX Academy Yüksek Bilekli Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Bütçeyi biraz arttırırsanız (Nays ödemesiyle 2300TL'ye geliyor.) Puma'nın yarı prof. modeli mevcut. Kendim de kullanıyorum. Uyarmam gereken şu ki ayağınız ölçün, yalnızca yarım CM büyük olan modeli alın.
Puma FUTURE MATCH FG/AG PUMA Black-PUMA Silve - Fiyatı, Yorumları
Puma FUTURE MATCH FG/AG PUMA Black-PUMA Silve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Puma modelini almaya çalışacağımBu fiyatlarda profesyonel krampon arıyorsanız Nike, Puma ve Adidas'a bakmamanız gerek. Attığınız modelde profesyonel değil. Lotto'nun FLO'da bir modeli mevcut. Solista diye aratırsanız bulursunuz. Bağcıklı ve bağcıksız modelleri mevcut. Lakin onun da dişleri halısaha için elverişli sayılmaz. Yalnızca halısahada giyecekseniz TF taban (en ufak dişli ve çok sayıda) veya AG almanızı öneririm. Size attığım 2 modelde halı saha içi sorun çıkarmayacaktır.
Bence de biraz gereksiz fiyat olarak. Peki daha uygun atabileceğiniz bir model var mı? 1500 TL gibi.Attığım Puma modelinin tam profesyonel hali mevcut ve fiyat farkı çok uçuk sayılmaz açıkçası. Fazladan 1000TL verebilirim diyorsanız bunu alabilirsiniz:
Puma Future Pro Fg/ag Erkek Siyah Krampon (107361-02) - Fiyatı, Yorumları
Puma Future Pro Fg/ag Erkek Siyah Krampon (107361-02) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lakin halı saha için çok gereksiz kaçacağını düşünüyorum.
Nays nedir hocam pek hakim değilim de@ozzzzy Biraz sağlam olsun ve dişli olsun diyorsanız bence ilk attığım 2 model mantıklı. 1500TL'ye de parasını hak eden modeller var fakat halı sahada zorluk yaşayabilirsiniz belki.
Ucuz Krampon Modelleri | İndirimli Krampon Fiyatları
Krampon modelleri %30'a varan indirimli fiyatlar ve taksit imkanıyla Flo'da. Son modaKrampon çeşitlerini %30'a varan indirimlerle alın!www.flo.com.tr
Bu model yarı profesyonel diye geçiyor. (Profesyonel de olabilir.) Malzeme kalitesi high-end denebilecek seviyede. (Taban ve dış materyal). Nays'la öderseniz ve kuponunuz da varsa 1200-1300TL civarına alabilirsiniz.