2000 TL'ye krampon önerisi

Attığınız modeli değil halı saha da, çoğu amatör lig maçlarında bile giyemezsiniz. O gördüğünüz çiviler ancak ve ancak profesyonel müsabakalarda hava şartlarının kötü olduğu durumlarda doğal çim zeminde işe yarar ve giyilir.

Sizin almanız gereken model budur:

Bütçeyi biraz arttırırsanız (Nays ödemesiyle 2300TL'ye geliyor.) Puma'nın yarı prof. modeli mevcut. Kendim de kullanıyorum. Uyarmam gereken şu ki ayağınızı ölçün, yalnızca yarım CM büyük olan modeli yada direkt kaç CM ise tam modeli alın. Ben Nike alışkanlığı ile 1cm büyük modeli aldım ve ayağıma bol geldi. İadesi de mümkün olmuyor tabi, kullanmaya çalışıyorum.

Önerdiğiniz 2 krampondan birisini almayı düşünüyorum hangisini tercih edersiniz? Genellikle Müsabakalar ve İdman için nadiren halısaha yaparım.

@w3ness Oynayacağınız çim suniyse (genelde öyle oluyor.) bu modeli önerebilirim, indirime girmiş:

Puma modelde fiyat performans olarak çok iyi. Ayağınız taraklıysa Nike modelleri öneririm.

@w3ness Oynayacağınız çim suniyse (genelde öyle oluyor.) bu modeli önerebilirim, indirime girmiş:

Puma modelde fiyat performans olarak çok iyi. Ayağınız taraklıysa Nike modelleri öneririm.

Konuyu ilk açtığım zaman bu kramponu 1800 TL'ye Boyner üzerinden çark ile vs düşürerek almıştım. Başta arkası biraz vurdu ayağıma ama şu an aşırı memnunum. Tavsiye ederim

Konuyu ilk açtığım zaman bu kramponu 1800 TL'ye Boyner üzerinden çark ile vs düşürerek almıştım. Başta arkası biraz vurdu ayağıma ama şu an aşırı memnunum. Tavsiye ederim

Teşekkür ederim. Genel olarak hız ve dribbling gibi özellikler ile öne çıkıyorum bunlar bu özelliklere uyumlumudur. Bütçe 3k'ya kadar çıkabilir.

Bende de vurma problemi olmadı. Gerçi ben 1 beden büyük aldım, vurmaması normal. Futbol ayakkabıları genellikle tam numara alındığında birkaç kullanıma kadar topuk vurabilir. Eğer ayağınız ayakkabı içerisinde katlanacak kadar küçük değilse birkaç kullanımdan sonra bu durum geçecektir. Lakin parmağınızı vesaire ayakkabıya sığmak için kırmanız gerekiyorsa, yarım beden büyük almanız gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı