2000 TL'ye krampon önerisi

Önerdiğiniz 2 krampondan birisini almayı düşünüyorum hangisini tercih edersiniz? Genellikle Müsabakalar ve İdman için nadiren halısaha yaparım.
 
Önerdiğiniz 2 krampondan birisini almayı düşünüyorum hangisini tercih edersiniz? Genellikle müsabakalar ve idman için nadiren halı saha yaparım.

Kankam bende puma modeli var çok memnunum ve çok şık duruyor alacaksan puma bence.
 
@w3ness Oynayacağınız çim suniyse (genelde öyle oluyor.) bu modeli önerebilirim, indirime girmiş:



Puma modelde fiyat performans olarak çok iyi. Ayağınız taraklıysa Nike modelleri öneririm.
 

Konuyu ilk açtığım zaman bu kramponu 1800 TL'ye Boyner üzerinden çark ile vs düşürerek almıştım. Başta arkası biraz vurdu ayağıma ama şu an aşırı memnunum. Tavsiye ederim
 
Teşekkür ederim. Genel olarak hız ve dribbling gibi özellikler ile öne çıkıyorum bunlar bu özelliklere uyumlumudur. Bütçe 3k'ya kadar çıkabilir.
 
Merhaba puma modeli ben de aldım da arkası biraz vuruyor iki ayağımda da sizde de olmuş muydu ne yapmalıyım? Numarası tam oldu aslında.
 
Bende de vurma problemi olmadı. Gerçi ben 1 beden büyük aldım, vurmaması normal. Futbol ayakkabıları genellikle tam numara alındığında birkaç kullanıma kadar topuk vurabilir. Eğer ayağınız ayakkabı içerisinde katlanacak kadar küçük değilse birkaç kullanımdan sonra bu durum geçecektir. Lakin parmağınızı vesaire ayakkabıya sığmak için kırmanız gerekiyorsa, yarım beden büyük almanız gerekir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…