2000 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
2000 TL

surrealist_adam

Yoctopat
Katılım
28 Ocak 2024
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Anakartım Gigabyte A520M k v2. genellikle Valorant tarzı oyunlar oynuyorum, mikrofonun ses kalitesi ve rahatlıkda çok önemli buna göre önerebileceğiniz kulaklıklar varsa sevinirim eğer fiyata göre kablolu ve kablosuz kulaklık arasında pek fark yoksa kablosuz tercihimdir.
 
Genel puana değil de tek tek nelerde hangisinin önde olduğuna bakarsanız V2 X'in ezdiğini görebilirsiniz. Özellikle ses kalitesinde.

Ses kalitesinde o kadar fark yok. Bir yerde v2X geçiyor, bir yerde Stinger 2. Hatta Stinger 2 daha iyi denilebilir. Treble çok kötü v2X'de. Stinger 2 2'ye katlıyor neredeyse. Gaming gelinirse zaten daha fazla puanı gözüküyor Stinger 2'nin. Mikrofonda belki v2X daha iyi olabilir.
 
Ses kalitesinde o kadar fark yok. Bir yerde v2X geçiyor, bir yerde Stinger 2. hatta Stinger 2 daha iyi denilebilir. Treble çok kötü v2X'de. Stinger 2 2'ye katlıyor neredeyse. Gaming gelinirse zaten daha fazla puanı gözüküyor Stinger 2'nin. Mikrofonda belki v2X daha iyi olabilir.

Hocam HyperX'in pedleri Ped'leri pek kaliteli gözümüyor öneki kulaklığımda öyleydi terletiyordu bayağı ama Razer'ınki daha iyi gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı