2000 TL'ye Laptop Önerisi

Laptop işlemcileri zaten şu an için yeterli düzeyde gerek i5 olsun gerek i7'li modeller olsun. Genelde fark ekran kartında oluyor.
 
Sizi meşgul ediyorum ama peki bu işlemcilerde Mhz hızı önemli değil mi o zaman işlemci i7'ye yakın bir tane i5 bulsak ekran kartını yüksek tutsak iyi bir şey olur diyorsunuz yanlış anlamadı isem.
 
Kullanım amacın çok yüksek bütçeli bir sistem gerektirmiyor. Oyun oynamayacağın için ekran kartını çok da abartmamıza gerek yok. Daha önceki konuda söylediğin Asus laptobu da tercih edebilirsin az önce benim yazdığıma da. Normal bir kullanım için ikisi de sorun çıkartmayacaktır.
 
Peki sayın abicim bugün izleğim bir videonuzda laptopun ekran kartını değiştiriyordunuz. Demek istediğim şimdi ki laptoplarda ekran kartını değiştirme şansımız var mı ?
 
Ne yazık ki bu laptoplarda böyle bir değişim mümkün değil. Ekran kartı değişimi çok çok az sayıda modelde yapılabiliyor ve masraflı oluyor.
 
Teşekkürler veriğiniz bilgiler çok aydınlatıcıydı Allah razı olsun bugün buldum videolarınızı ve sitenizi gerçekten 10 üzerinden 10 numara eyvallah bilgiler için.

- - - Güncellendi - - -

Slm sabah sabah bir sorum olacaktı :D i5 3330 işlemci yoksa i7-3630QM mi tavsiye dersiniz .Birde aklıma burda takılan soru şu oldu i7 işlemcide 4 çekirdekli yazıyor ama iş parçacığı sayısı yazıyor. Burda ne demek isteniliyor bana bu konuyu kısa bir özet geçersiniz sevinirim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Lenovo Z500 almanı tavsiye ederim. Tasarım ve performans olarak güzel bir bilgisayar. LENOVO Z500 59-367617 i7-3632QM 2.2GHz 6GB 1TB 2GB GT645M 15.6" Freedos Notebook | hızlıal.com

- - - Güncellendi - - -

Bende beğendiğim samsun ultrabook var onu almak istiyorum. Bu bilgisayarı yakından görme veya inceleme şansım olmadı. Bilgisayar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bunu tavsiye ederler mi acaba. http://www.gold.com.tr/samsung-ativ-book-np900x4c-k01tr-ultrabook-bilgisayar_u
 
Exper Ultranote Q5V-HBR02 ile ASUS K55VJ-SX077D arasında kalsaydınız hangisi olurdu. Recep Baltaş özellikle senin cevaplamanı istiyorum da dikkatli analiz edersen sevinirim iyi akşamlar...
 

Geri
Yukarı