2000 TL'ye LG 42LB652V Almak

Ysnsrpn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, almak istediğim LG'nin ürünü olan 42LB652V modeli var. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikleri uygun mudur? LG'den aklımda bu model var, başka model de önerebilir misiniz? Fiyat olarak en fazla 2000 TL' ye kadar çıkabiliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bende o tv yi almayı düşünüyorum ve bende en fazla 2 bin tl ye kadar cıkabiliyorum. Tv den pek anlamam ama 1 hafadır arastııyorum teknosada 1899 tl diyor ve fitayına göre en iyisi bu bence.

Bu arada Lg 47LA640S e bakmanı öneririm ben 42LB652V ve 47LA640S arasında kararsız kaldım fiyatı sadece 100 tl fazla ama hangisi daha iyidir bilemem.

TV'yi aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. TV'yi ilk açtığımda güncelleme vardı. Buna ek olarakta 1 gün önce bir güncelleme daha geldi.

TV ile ilgili yorumlara gelecek olursak:

1. SD yayınlarda görüntü kötü pek birşey beklememek lazım.
  2. WebOS işletim sistemi hantal gibi geldi ama tüplü TV'den LED TV'ye geçen biri olarak söylüyorum belki diğer LED'lere göre iyidir.
  3. TV'nin içinden akıllı kumandası çıkmıyor ayrıca 99TL verip aldım. Akıllı kumandası çok iyi işinizi çok kolaylaştırıyor.
  4. WebOS market zengin değil ama ileride artacaktır.
  5. Flash desteklemiyor ve bu epey sorun oluyor.
  6. 3D özelliğini fazla kullanmadım ama iyi gibi gözüktü. 2D-3D dönüştürme vasat. Bir şey değişmiyor bence.
  7. Internet Browser'ında alttan klavye çıkıyor çok rahat girebiliyorsunuz fakat Youtube uygulamasında klavye çıkmıyor harfleri şerit şeklinde yukarıda sıralamış oradan seçiyorsunuz, burada da klavye olmalıydı.

Genel olarak aklıma gelenleri yazdım. Samsung TV'lere hiç bakmadım çünkü Amoled ekran beğenmiyorum renkleri çok pastel çok canlı gösteriyor. Dolayısıyla gerçeklikten uzaklaşıyor bu yüzden tercihim IPS paneller.

Ayrıca iPhone kullanıyorum AppStore'da LG WebOS uygulaması var. Fakat uygulama rezil stabilitesi çok kötü.
2 kere güncelleme geldi. Gelen güncellemede açıklama yok yani ne için güncelleme geldiğini yazmamış, kurdum ben de anlamadım ne değiştiğini.

Teknosa'dan aldım 1899 TL'ye. Oradaki çalışan bana Teknosa'nın bu ürünün çok tutacağını düşündüğü için bütün stoğu erittiğini söyledi ve ürünü sadece Kliksa ve Teknosa'da bulabileceğimizi söyledi.

Yazılım konusunda LG vasat bir firma. WebOS güncelleme gelir düzelir diyenlere inanmayın derim ben. Çünkü G2'de bile en son güncelleme veren firma oldular tepe markalar arasında.

Ben çok düşündüm FHD bir TV (3D yok, akıllı değil.) + Apple TV mi alsam yoksa WebOS bir TV mi diye. Fakat Apple TV'de maalesef internet tarayıcı olmadığı için WebOS aldım.

Pişman değilim sonuçta tüplü TV'den geçtim ama bir iOS kullanıcısı olarak bırakın iOS'ı androidin bile yanında geçemez WebOS. çok hantal ve LG'nin bunu geliştiremeyeceğinden de adım gibi eminim.

Arkadaşlar merhaba,

Ben de bu televizyonu aldım, fakat 3D performansını çok beğenmedim. 2D-3D çevirmesi bence felaket.

Ben Flash belleğe 3D film atıyorum fakat filmler 2 dikey yan yana görüntü. film açıldıktan sonra 3D tuşuna basınca iki görüntüyü de bulanıklaştırıyor.

İnternette 3D tuşuna basınca her iki görüntüyü birleştirmesi lazım diyor ama bende öyle bir menü çıkmıyor. Yardım edecek biri var mı?

NOT: Bütün güncelleşirmeleri yapıldı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı