2000 TL'ye masa önerisi

Racoon

Picopat
Katılım
7 Aralık 2023
Mesajlar
208
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : Ryzen 5 7500F
GPU : Galax 4060 Ti
Motherboard : Asus Prime A620M-E
Ram : XPG Lancer Black 8 GB (x2)
Cooler : Thermalright Assassin King 120 SE
Monitor : GIGABYTE G24F-2 23.8
Headphone : Corsair HS55 Surround
Mouse : Logitech G305
Keyboard : Blic T60😃
Cinsiyet
Erkek
2000 TL sade sağlam masa arıyorum renk olarak siyah veya gri olabilir.

Bu hoşuma gitti ne kadar sağlamdır bilgisi olan var mı?
 
Bunu kullanıyorum 500 liraya almıştım. Üstteki tahta kısım suntalam. Yüksekliği vs. Fena değil montajı da çok zor değil ama yaparken dikkat gerektiriyor çünkü suntalama vida attığın zaman geri çıkartmaman gerek. Raf kısmı sağ ya da sol olabiliyor. Kesinlikle ömürlük bir masa falan değil belki de 2-3 senelik falan. Olabilirse bütçeyi artırıp en azından odunu sağlam bir masa almanı öneririm. Yerin müsaitse L masa almayı düşünmelisin. İkea vb. Yerlere bakabilirsin. Yine buraya gelen önerileri de değerlendir.
 
Bunu kullanıyorum 500 liraya almıştım. Üstteki tahta kısım suntalam. Yüksekliği vs. fena değil montajı da çok zor değil ama yaparken dikkat gerektiriyor çünkü suntalama vida attığın zaman geri çıkartmaman gerek. Raf kısmı sağ ya da sol olabiliyor. Kesinlikle ömürlük bir masa falan değil belki de 2-3 senelik falan. Olabilirse bütçeyi artırıp en azından odunu sağlam bir masa almanı öneririm. Yerin müsaitse l masa almayı düşünmelisin. IKEA vb. yerlere bakabilirsin. Yine buraya gelen önerileri de değerlendir.

IKEA'da beğenmiştim ailem çok düz dedi ondan alamıyorum önerebileceğiniz bu tarzda masa var mıdır 120x60.

Başka önerisi olan yok mu l masada düşünüyorum varsa.
 
Son düzenleme:
Ben masa önersem bilmeden önermiş olurum çünkü bendeki zaten attığın masa. Bu masayı da çok önerdiğimi söyleyemem. Kaliteli bir suntalam alınabilir ama kilit nokta montaj ve ayak kalitesi. Sallanmaması için hem montaj sırasında su terazisi kullan hem de ayak kalitesine dikkat et. L masayı da yerin müsaitse kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum. Masayı da sen kullanacaksın bence ailenle ortak noktada buluşabilirsin. Kitap vb. Objeleri depolamak ya da figür sergilemek için masa bütçesinden birazcık kısarak raf alabilirsin.
 
Ben masa önersem bilmeden önermiş olurum çünkü bendeki zaten attığın masa. Bu masayı da çok önerdiğimi söyleyemem. Kaliteli bir suntalam alınabilir ama kilit nokta montaj ve ayak kalitesi. Sallanmaması için hem montaj sırasında su terazisi kullan hem de ayak kalitesine dikkat et. L masayı da yerin müsaitse kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum. Masayı da sen kullanacaksın bence ailenle ortak noktada buluşabilirsin. Kitap vb. objeleri depolamak ya da figür sergilemek için masa bütçesinden birazcık kısarak raf alabilirsin.

Derinliği 60cm olan L masa bulamadım galiba görmüştüm onlarda pahalıydı odanın düzeni değiştireceğim o yüzden ya 140x60 ya da derinliği 60cm olan L masa alabiliyorum bildiğiniz bu fiyata varsa atabilirsiniz en kötü yorumlarına vs bakarım.
 

Geri
Yukarı