2000 TL'YE Masaüstü PC

ozgur1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, düne kadar aklımda laptop almak vardı. Fakat masaüstüyle aynı performansı alamayacağımdan bir de bütçemin artmasıyla masaüstü toplamaya karar verdim. Ben bir sistem topladım ama sizinde görüşlerinizi almak isterim. 2000TL'yi geçmeden daha iyi bir sistem varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Parçaları Vatan'dan alacağım fakat bu %30 indirim hakkında pek bir bilgim yok beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim çünkü parçaları ona göre topladım. Sistem oyun amaçlı kullanılacaktır.

• Ram: CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE 1866MHZ DDR3 CL9 232 TL
  • Ekran kartı: MSI R9 270X GAMING 2G BF4 GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.2 588 TL
  • İşlemci: AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM 309 TL
  • Anakart: MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 182 TL
  • Kasa: COOLER MASTER ELITE K280 500W MIDT ATX SİYAH 214 TL
  • Sabit disk: WD 3.5" 500GB CAVIAR BLUE 16MB CACHE SATA 3.0 7200RPM 143 TL
  • Klavye: LOGITECH G103 GAMING 57 TL
  • Fare: LOGITECH G300 GAMING 66 TL
  • Monitör: AOC E2250SWDNK 21,5" LED MONİTÖR 279 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz için teşekür ederim fakat monitörü görmediniz heralde onu da eklersek bütçemi çok aşıyor

- - - Güncellendi - - -

Güç kaynağı yetersiz gelebilir R9 270 için, kasayı değiştirmeni öneriyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/xigm...atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63989 280₺

Ekran kartını biraz pahalı buldum ama ödediğinin karşılığını verir. Ben normal bir bütçeyi zorlamadan R9 270 öneririm.
http://www.vatanbilgisayar.com/ekra...12-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71305
Ekran kartını seçmemin nedeni yanında BF4 vermesi yoksa bende sizin söylediğiniz kartı seçecektim. Kasada bende kararsız kalmıştım fakat bütçem ona yetiyordu o yüzden ekledim. Kasa yönünden önerilerinizi dikkate alacağım ama ekran kartını değiştirmeyebilirim. Önerileriniz için teşekür ediyorum.

Klavyeyi ve fareyi dandik alıp sonradan Logitech ürünlerini alırsan fiyat düşer.
Almışken iyisini alıp daha uzun süre kullanayım dedim ama malesef sizin dediğiniz gibi yapacağım. Bir de Vatan'daki %30 indirim hakkında bir bilginiz var mı? Yani bu indirim sadece hafta sonları mı oluyor yoksa belirli bir tarihi yok mu?

Almışken iyisini alıp daha uzun süre kullanayım dedim ama malesef sizin dediğiniz gibi yapacağım. Bir de Vatan'daki %30 indirim hakkında bir bilginiz var mı? Yani bu indirim sadece hafta sonları mı oluyor yoksa belirli bir tarihi yok mu?
Bir arkadaş artık iki haftada bir oluyor demişti ve iki haftadır üst üste oluyor. İki haftadır sadece Bonus karta %30 indirim yapıyorlar. Bu hafta karne haftası olması nedeniyle %30 indirim yapabilirler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı