Bütçe
2000TL

M0NSTR8

Decapat
Daha fazla  
Bu fiyat bandında red switch mekanik bir klavye bakıyorum. Tam boy olmasın onun dışında 75-60 vb. fark etmez. Redragon kablosuz almayı düşünmüştüm ama hangi modeli alınır pek bilemedim. Bir de kablosuz klavyelerde input lag sorunu oluyormuş sanırım ama kablosuz klavyeyi kablolu kullanırsam yani hibrit bir klavye alırsam da input lag sorunu yaşar mıyım bilemedim. Genelde FPS oyunları oynuyorum.

Eminim çok yargılayan olacaktır ama öneririm 1inç ekranı olması dışında görüntüsü vs de çok hoş videolarına vs bakabilirsin bence gayet güzel bir klavye (kablolu)

Havit Gamenote KB884l.​

R65 ve R75 modellerine bak.

Eminim çok yargılayan olacaktır ama öneririm 1inç ekranı olması dışında görüntüsü vs de çok hoş videolarına vs bakabilirsin bence gayet güzel bir klavye (kablolu)

Havit Gamenote KB884l.​

Hep kötü konuşmuşlar haklıymışsın o yüzden pek içime sinmedi valla ne yalan söyleyeyim. Bu klavyeyi görmüştüm ama değer mi sence

Yani ben şahsen kullanmıyorum kuzenim 3 aydır kullanıyor sorunsuz şekilde aynı senin gibi FPS oyunları falan çok oynuyor. Ama almayı da düşünüyorum şahsen.

Yani ben şahsen kullanmıyorum kuzenim 3 aydır kullanıyor sorunsuz şekilde aynı senin gibi FPS oyunları falan çok oynuyor. Ama almayı da düşünüyorum şahsen.
Kablosuz olduğu için input lag yapar mı acaba onu bilemedim yoksa içim sindi klavyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…