2000 TL'ye mikrofon önerisi

Bütçe
2000

Bu üç model arasında araştırıp sana uygun olanı al. Fakat şahsi fikrim bu parayı mikrofona vermek yerine üstüne az daha koyup
Bu LEXIP X Ubisoft Assassin’s Creed Gaming Kulaklık
Ya da
Böyle bir model tercih ederdim.
Çünkü bu fiyatta alacağın mikrofonun kalitesi yüksek olmayacaktır lakin hem kulaklığın çok iyi değil onu yükseltmiş olursun hem de attığım iki modelin de mikrofonları üst düzey denilebilecek seviyede.
Bütçe çıkarsa bence kulaklık almak daha mantıklı olabilir.

Yayıncı falan değilsen bence hiç gerek yok mikrofona kulaklık al. Fuxi'den sonra bu iki model kulaklık Tofaş'dan Ferrari'ye geçmek gibi olur.

Son düzenleme:

Bu üç model arasında araştırıp sana uygun olanı al. Fakat şahsi fikrim bu parayı mikrofona vermek yerine üstüne az daha koyup.
Bu LEXIP X Ubisoft Assassin’s Creed Gaming Kulaklık
Ya da.
Böyle bir model tercih ederdim.
Çünkü bu fiyatta alacağın mikrofonun kalitesi yüksek olmayacaktır lakin hem kulaklığın çok iyi değil onu yükseltmiş olursun hem de attığım iki modelin de mikrofonları üst düzey denilebilecek seviyede.
Bütçe çıkarsa bence kulaklık almak daha mantıklı olabilir.

Yayıncı falan değilsen bence hiç gerek yok mikrofona kulaklık al. Fuxi'den sonra bu iki model kulaklık Tofaş'dan Ferrari'ye geçmek gibi olur.

Maalesef bütçem çok fazla olmadığı için Fuxi H3 almıştım yeni olduğu içinde değiştirmek istemiyorum çünkü sadece yazın oynamak için alıyorum aşırı pahalı şeylerde bakmıyorum o yüzden yaz boyunca beni güzelce idare edip ucuz olan bir şeyler arıyorum mikrofonda zaten kulaklığımın mikrofonu kötü olduğu için yine de yardımların için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı